Latest News

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ

Τελικά πέρασε με τη δεύτερη φορά το θέμα για τη μεταφορά χρεών της “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε. στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από το δημοτικό συμβούλιο...
του Πειραιά.
Το θέμα ψηφίστηκε κατ' πλειοψηφία στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά, όπου εισήχθη εκ νέου από την δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης προέκυψαν ενστάσεις από την αντιπολίτευση κατά πόσον μπορούν να διαγραφούν τα χρέη της “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε”. και να μεταφερθούν στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς οι δύο εταιρείες έχουν διαφορετική μετοχική σύνθεση.
Μάλιστα ζητήθηκε η γνώμη της νομικής υπηρεσίας προκειμένου να μην υπάρξει νομικό πρόβλημα με τη ψήφιση του θέματος το οποίο είχε αποσυρθεί στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο καθώς δεν υπήρχε γραπτή βεβαίωση από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ότι αναλαμβάνει τα χρέη ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε..
Το συγκεκριμένο  θέμα αφορούσε  «Διαγραφή του υπ’ αριθμ. 6300/2015 χρηματικού καταλόγου ποσού 184.317,14 €, από την εταιρεία ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε., που αφορά έσοδα από τέλη διαφήμισης και επαναβεβαίωση του ίδιου ποσού στην εταιρεία Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».
@ Αν και το θέμα πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο, ωστόσο μένει να δούμε πως θα κρίνει τη συγκεκριμένη απόφαση και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση...