Latest News

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Το ξέσπασμα της μάνας του Παντελίδη: «Θα τους κυνηγήσω μέχρι να πεθάνω και να συναντήσω πάλι το παιδί μου»!


Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για το τραγικό δυστύχημα το οποίο πριν από περίπου δυο εβδομάδες στοίχισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη…

Το πόρισμα το οποίο θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του αδικοχαμένου τραγουδιστή, αναμένεται να βγει τις επόμενες μέρες.
Και ενώ η αγωνία ενόψει του πορίσματος κορυφώνεται, οι γονείς του Παντελή έχουν να αντιμετωπίσουν και τους άγνωστους χάκερς που έκλεψαν τους κωδικούς και άρπαξαν πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ μόνο από τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο. «Θα πληρώσουν»  για αυτό που έκαναν εκμυστηρεύτηκε η μητέρα του τραγουδιστή, Αθηνά, σε κοντινά της πρόσωπα σύμφωνα με πληροφορίες.
«Θα πληρώσουν οι ανήθικοι. Θα τους κυνηγήσω μέχρι να πεθάνω και να συναντήσω και πάλι το παιδί μου. Πριν φύγω όμως θα έχουν πληρώσει όλοι».
Η Μίνα Αρναούτη, η 30χρονη που καθόταν στο πίσω κάθισμα του τζιπ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού έχοντας στο προσκεφάλι της φύλακα άγγελό της την μητέρα της.
Η Φρόσω Κυριάκου, η 20χρονη που καθόταν δίπλα στον τραγουδιστή, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ήμερες θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς της Τροχαίας.