Latest News

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ασύλληπτη τραγωδία στη Λεμεσσό: Νύφη σκότωσε την πεθερά της και μετά αυτοκτόνησε


Άγριο φονικό σημειώθηκε  στην Λεμεσό , όταν νύφη φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα την πεθερά της, λίγο μετά το μεσημέρι...
της Τρίτης.
Συγκεκριμένα η 57χρονη νύφη, γεωργιανής καταγωγής, φέρεται να σκότωσε με σκεπάρνι την 61χρονη Ελληνοκύπρια πεθερά της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της.περιοχή Γερμασόγειας. 
Την 61χρονη γυναίκα εντόπισε νεκρή ο γιος της, ο όποιος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισε του δημιούργησε νευρικό κλονισμό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν μάρτυρες βγήκε στο δρόμο σε κατάσταση αμόκ και φώναζε «βοήθεια, βοήθεια» χωρίς να αντιληφθεί ότι βρισκόταν και η γυναίκα του, την οποία εντόπισαν Αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σπίτι.
Η 61χρονη βρέθηκε με λιωμένο κεφάλι στο κρεβάτι και η δεύτερη σε μια καρέκλα, ενώ δίπλα της βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χαπιών.
Ένα τσεκούρι γεμάτο αίματα βρέθηκε στα σκουπίδια έξω από την κουζίνα και η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για το φονικό όπλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 57χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Γείτονες υποστηρίζουν ότι στο σπίτι προκαλούνταν συχνοί καυγάδες και καλούσαν την Αστυνομία να παρέμβει. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται ενώ η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει φως στην υπόθεση.