Latest News

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ένας 11χρονος οδηγεί μπετονιέρα και σκορπά τον τρόμο στους δρόμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπήκε στη θέση του οδηγού και αποφάσισε να πάει βόλτα με το μεγάλο φορτηγό. Όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν δεν πίστευαν στα μάτια τους. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το περιστατικό συνέβη στη Μινεσσότα των ΗΠΑ. Ένας 11χρονος αποφάσισε πως ήθελε να πάει μια βόλτα και να κοιτάζει τη διαδρομή… από ψηλά. Βρήκε μια μπετονιέρα, με την πόρτα ανοιχτή και τα κλειδιά στη μίζα.
Δεν το σκέφτηκε και πολύ. Σκαρφάλωσε και μπήκε μέσα στο όχημα. Έβαλε μπροστά τη μηχανή και ξεκίνησε τη βόλτα του στους δρόμους. Ο μικρός δεν είχε συναίσθηση της ταχύτητας και άρχισε να τρέχει με το βαρύ φορτηγό. Περαστικοί που είδαν έναν 11χρονο στο τιμόνι μιας μπετονιέρας ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.
Επί μια ώρα και 12 λεπτά τα περιπολικά κυνηγούσαν και προσπαθούσαν να σταματήσουν μια «τρελή» μπετονιέρα που οδηγούσε ένα 11χρονο παιδί. Με διάφορα τεχνάσματα τα περιπολικά οδήγησαν τον 11χρονο έξω από την πόλη και τελικά του έστησαν μπλόκο στον αυτοκινητόδρομο 14, όπου και σταμάτησε.
Η στιγμή που τους σηκώθηκαν οι τρίχες του κεφαλιού τους, ήταν όταν κατέγραψαν την μπετονιέρα να κινείται μέσα στους δρόμους, πριν βγει στον αυτοκινητόδρομο, με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 120 χιλιόμετρα την ώρα.

Σαν από θαύμα ο μικρός δεν χτύπησε όχι μόνο κάποιον πεζό, αλλά και κάποιο αυτοκίνητο. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν βγει στους δρόμους με τα κινητά τους τηλέφωνα και κατέγραφαν την ξέφρενη πορεία του 11χρονου μέσα στην μπετονιέρα