Latest News

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Το τρολάρισμα της χρονιάς με τον καλλιτέχνη, Παρασκευά Άντζα [βίντεο]

Η διασημότερη perfomer Μαρίνα Αμπράμοβιτς ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει στη Στέγη για το έργο της. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 Εκεί βρέθηκαν για να την παρακολουθήσουν άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών και εκείνοι που κάπου είχαν ακούσει το όνομα της και θέλησαν να την δουν και από κοντά.
Ειδική μνεία στην τελευταία κατηγορία ανθρώπων έγινε στην εκπομπή «Ότι να ναι». Οι παραβρισκόμενοι προφανώς δεν ήξεραν ποιος είναι ο Παρασκευάς Άντζας και όταν ερωτήθηκαν αν θα πάνε στην εικαστική του έκθεση απάντησαν αν είναι στην Αθήνα!
Μία νεαρή κοπέλα που πήγε να δει την ομιλία της Αμπράμοβιτς φυσικά και γνώριζε τους καλλιτέχνες «Αδερφούς Μπερεζούτσκι» ενώ μία κυρία θα προσπαθήσει να πάει στην έκθεση φωτογραφιών του Ιεροκλή Στολτίδη. Μάλιστα, μια δημοσιογράφος θεωρεί επίσης ενδιαφέρον το έργο των Αδερφών Μπερεζούτσκι και δεν πρόλαβε να πάει στην παράσταση για την ελληνική κρίση που δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή του θεάτρου Μπίρχοφ, Στέφαν Έφενμπεργκ! Κερασάκι στην τούρτα ο χαμός που έγινε στην παράσταση του Σάντορ Τόργκελε.
Ότι να ναι…