Latest News

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Αφγανοί ξυλοκόπησαν Σύρο που βίασε ένα 7χρονο κορίτσι στην Ειδομένη (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Τα αίτια της συμπλοκής που σημειώθηκε χθες το βράδυ μέσα στον καταυλισμό στην Ειδομένη αναζητά...
η αστυνομία. 
Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά δύο Αφγανοί συνεπλάκησαν με έναν Σύρο πρόσφυγα και στη συνέχεια ενεπλάκησαν στο επεισόδιο κι άλλοι, οι οποίοι επιτέθηκαν στον Σύρο και τον ξυλοκόπησαν.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail που δημοσιοποιεί φωτογραφίες από το περιστατικό, και επικαλείται τον φωτογράφο που τις τράβηξε, όλα ξεκίνησαν όταν οι Αφγανοί εντόπισαν τον Σύρο να βιάζει ένα 7χρονο κοριτσάκι μέσα στον καταυλισμό της Ειδομένης. Τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια επιχείρησαν να τον λιντσάρουν ώσπου επενέβησαν μέλη ΜΚΟ και τον έσωσαν από την οργή των υπολοίπων.
Όσοι ήταν τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στις σκηνές των εθελοντών-γιατρών που βρίσκονται στην περιοχή για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα πάντα με την Daily Mail οι πρόσφυγες παρέδωσαν τον βιαστή του κοριτσιού που όπως φαίενται στις φωτογραφίες φορούσε μία μπεζ μπλούζα και ένα παντελόνι σε στυλ στρατιωτικής παραλλαγής, στις αστυνομικές αρχές.
Ο φωτογράφος τόνισε, επίσης, πως  δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν το κοριτσάκι που φαίνεται στην φωτογραφία να κρατάνε δύο άντρες είναι αυτό που φέρεται να κακοποιήθηκε.
Όμως σύμφωνα με την αστυνομία τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχει καν καταγραφεί τέτοιο περιστατικό, δεν έχει συλληφθεί κανείς και δεν υπάρχει καν καταγγελία για βιασμό ή για απόπειρα βιασμού μέσα στον προσφυγικό καταυλισμό της Ειδομένης.