Latest News

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Φρίκη για 15χρονο κορίτσι στον Πειραιά: Την βιάζαν και την ανάγκαζαν να πουλά ναρκωτικά!


Εφιαλτικές στιγμές έζησε στον Πειραιά μια 15χρονη στα χέρια τριών αδερφών που την βιάζαν και την ανάγκαζαν να... πουλά ναρκωτικά  
Το μαρτύριο της 15χρονης σταμάτησε μια ομάδα από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι αστυνομικοί κάνοντας περιπολία κοντά στον σταθμό του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στον Πειραιά είδαν μια ανήλικη να τριγυρνά μόνη. Αργότερα ένας άνδρας την πλησίασε κι άρχισε να τη χτυπά και να τη ρωτάει πού είχε κρύψει κάποια χρήματα. Πλησιάζοντας στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ άκουσε τη μικρή να λέει: “Δεν θέλω να ξαναπάω στο σπίτι”.

Η κοπέλα (15 ετών) και ο άντρας (38 ετών) οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε ότι η 15χρονη στις αρχές Φεβρουαρίου το είχε σκάσει από το ίδρυμα «Αγία Βαρβάρα» στη Νέα Σμύρνη. Εκεί βρισκόταν με εισαγγελική εντολή από το περασμένο καλοκαίρι, καθώς το οικογενειακό της περιβάλλον είχε κριθεί ακατάλληλο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς και πού γνωρίστηκε ο 38χρονος με τη 15χρονη. Αυτό που ανακοίνωσε η Αστυνομία είναι ότι από τότε που η κοπέλα εγκατέλειψε το ίδρυμα, έμενε στο σπίτι του 38χρονου μαζί με τα αδέρφια του (36 και 20 ετών) και τους γονείς τους. Τα τρία αδέλφια, που ήταν ναρκομανείς, ανάγκαζαν το κορίτσι να κάνει χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα, ο 38χρονος ασελγούσε σε βάρος της και την εξανάγκαζε να πουλά ναρκωτικά στην Ομόνοια.

Εκτός από τον 38χρονο συνελήφθη και ο 36χρονος, ενώ ο 20χρονος αναζητείται. Στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην «Αγία Βαρβάρα» φιλοξενούνται είτε παιδιά ορφανά, είτε παιδιά με ακατάλληλους γονείς / κηδεμόνες, είτε παιδιά, που πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης. Στο παρελθόν έχουν υπάρξει καταγγελίες για το συγκεκριμένο ίδρυμα, οι οποίες αφορούσαν την «εξαφάνιση» παιδιών, κυρίως Ρομά αλβανικής καταγωγής.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.