Latest News

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτη εκδίκηση μιας απατημένης γυναίκας : Tον χτύπησε με ένα μπαλτά στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο μπαλτάς καρφώθηκε και σφηνώθηκε στο κρανίο. Η ζωή του κινδύνευε άμεσα και οι γιατροί στο νοσοκομείο χρειάστηκαν πολλές ώρες για να τον σώσουν. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο άνδρας που θα δείτε στο βίντεο θα προτιμούσε να καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα, παρά να μάθει η γυναίκα του ότι ήταν αταχτούλης και ότι την απατούσε με μια άλλη γυναίκα. Όμως το έμαθε και αυτό που έπαθε λίγο έλειψε να τον στείλει στον άλλο κόσμο. Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου
Η γυναίκα του είχε από καιρό υποψίες πως κάτι άσχημο συνέβαινε στο γάμο της. Ο σύζυγος της αργούσε, συνέχεια προφασιζόταν φόρτο εργασίας στο γραφείο, δεν είχε διάθεση για σεξ, δεν της έδινε σημασία, μάλωναν συχνά αλλά εκείνος ήταν αδιάφορος και πολλά άλλα σημάδια που έδειχναν πως ένα τρίτο πρόσωπο είχε εισχωρήσει στο γάμο τους.
Κάποια στιγμή τον παρακολούθησε και δεν άργησε να ανακαλύψει ότι οι υποψίες που είχε δεν ήταν απλά αποκυήματα της φαντασίας της. Ο σύζυγος της την απατούσε με μια άλλη γυναίκα. Με δυσκολία συγκράτησε τα νεύρα της και δεν εισέβαλλε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που βρισκόταν το παράνομο ζευγάρι.
Επέστρεψε σπίτι και ετοίμασε το δείπνο του. Αργά το βράδυ, όπως πάντα ο σύζυγος επέστρεψε και προφασίστηκε τον κουρασμένο. Η γυναίκα του είπε πως το φαγητό του είναι στον φούρνο. Εκείνος πήγε στην κουζίνα έσκυψε να πιάσει το πιάτο αλλά μόλις σηκώθηκε το αίμα του πάγωσε.
Η γυναίκα του κρατούσε στο σηκωμένο της χέρι έναν μπαλτά. Είχε γουρλωμένα μάτια, και αστραπιαία κατέβασε τον μπαλτά στο κεφάλι του. Ένα ξερό και δυνατό «κρακ» ακούστηκε καθώς η σκληρή λάμα καρφωνόταν στο κρανίο του. Η γυναίκα επιχείρησε να ξεσφηνώσει τον μπαλτά από το κρανίο του άνδρα, ο οποίος δεν έχασε τις αισθήσεις του. Ματωμένος άρχισε να ουρλιάζει και να ζητά βοήθεια. Ο μπαλτάς είχε σφηνώσει όμως για τα καλά και η γυναίκα αναγκάστηκε να τον αφήσει και να πάει στο δωμάτιο της. Ντύθηκε και εξαφανίσθηκε.
Ο άνδρας μέσα στα αίματα, με τον μπαλτά σφηνωμένο στο κόκαλο του πήγε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου. Οι γιατροί τον έβαλαν στο χειρουργείο, αφαίρεσαν το φονικό όπλο και του έσωσαν τη ζωή.