Latest News

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Αυτός ο γάμος μάλλον δεν έχει μέλλον: Μετά την εκκλησία γαμπρός και νύφη πλακώθηκαν στη μέση του δρόμου! (ΒΙΝΤΕΟ)


Το ζευγάρι μόλις είχε κατέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Μπήκαν στο αυτοκίνητο, αλλά κατά τη διαδρομή μάλωσα. Για την ακρίβεια πλακώθηκαν στο ξύλο, μέχρι που η νύφη έφυγε. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία στην πόλη Τούλα. Ένα πολυτελές αυτοκίνητο σταματάει στη μέση του δρόμου. Μια γυναίκα με νυφικό βγαίνει από μέσα σε έξαλλη κατάσταση, κρατάει ακόμη την ανθοδέσμη. Την ακολουθεί ο γαμπρός ντυμένος και αυτός ακόμη με το κοστούμι του.
Στη μέση του δρόμου μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου, νύφη και γαμπρός στήνουν έναν τρικούβερτο καυγά. Κάποια στιγμή μετά τις βρισιές και τις λεκτικές αψιμαχίες, ο γαμπρός πιάνει τη νύφη από το χέρι και αρχίζει να την τραβά προς το αυτοκίνητο. Εκείνη αντιδρά, και πριν καταλάβει κάποιος τι συμβαίνει του ρίχνει ένα χαστούκι με την ανθοδέσμη που κρατούσε.
Ο γαμπρός μένει αποσβολωμένος μπροστά από την ανοιχτή πόρτα της λιμουζίνας, ενώ η νύφη σε κατάσταση αμόκ, σηκώνει το νυφικό της για να μην την εμποδίζει και αρχίζει να περπατά μόνη στην πλατεία μέχρι που φεύγει. Το ζευγάρι τελικά μάλλον δεν θα πάει μήνα του μέλιτος.