Latest News

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Το τελευταίο post του Παντελή Παντελίδη στο facebook (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ο Παντελής Παντελίδης, ο πιο δημοφιλής τραγουδιστής-τραγουδοποιός των τελευταίων ετών, έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του σε τροχαίο, βυθίζοντας στη θλίψη και τη στενοχώρια...
το πανελλήνιο. 
Ο ίδιος το τελευταίο διάστημα μετά το σάλο που προκλήθηκε με το τραγούδι του- «Με συγχωρείς για τα επόμενα, μα έχω εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, πλέον θυμίζεις γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα» το οποίο ερμήνευσε σε live του στη Λευκωσία- και τη δημόσια απάντησή του, ανέβασε χτες το βράδυ το τελευταίο του post στο facebook, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.
Εξήγησε το πως γράφτηκε το συγκεκριμένο τραγούδι, επισημαίνοντας ότι δε μετάνιωσε που το έγραψε, αλλά πικράθηκε, που παρεξήγησαν τους στίχους του, καθώς και γνώριζε τι σημαίνει «Κατεχόμενα» και έχει τιμήσει με τη στρατιωτική θητεία του την Ελλάδα και την Κύπρο» και ζήτησε δημόσια συγγνώμη. 
Δείτε το τελευταίο του μήνυμα:
Λίγο μετά ο Παντελής Παντελίδης, ανέβασε την αφίσα από την αυριανή του πρεμιέρα με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη στο Teatro, συνοδεύοντάς την με τη φράση: «Πρεμιέρα πλησιάζει, κόλλησε το γκάζι» -που έδειχνε την ανυπομονησία του, αλλά από πολλούς μπορεί να ερμηνευτεί και ως... Τραγική ειρωνεία.