Latest News

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Πως έγινε το θανατηρόφο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη στη Βουλιαγμένη


Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 το πρωί στη Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος... του Ελληνικού.   
Ο τραγουδιστής επέβαινε σε εταιρικό αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές μαζί με δύο κοπέλες που έχουν τραυματιστεί, η μία εκ των οποίων σοβαρά.     Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.  
 Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ και την Τροχαία που έσπευσαν στο σημείο, το αυτοκίνητο φαίνεται να έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.     
Από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκε το τροχαίο διέρρευσαν οι φήμες πως πρόκειται για τον δημοφιλή τραγουδιστή, ωστόσο η απουσία επίσημων εγγράφων για την ταυτοποίηση του, κατέστησαν απαραίτητη την αναγνώριση του από συγγενικά πρόσωπα και τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη του νυχτερινού μαγαζιού που θα έκανε πρεμιέρα ο Παντελίδης την Παρασκευή.   Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο επιχειρηματίας έκανε την πρώτη αναγνώριση και μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του. Σημειώνεται ότι μόλις πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας, λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης.