Latest News

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Φονική ληστεία στον Πειραιά: Γνώριζαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή πριν φύγουν από το σπίτι οι ληστές


Γνώριζαν ότι άφησαν πίσω τους μια νεκρή γυναίκα, οι ληστές που εισέβαλαν  στο διαμέρισμα του συνταξιούχου αστυνομικού τα ξημερώματα...
της Κυριακής.
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση μετά από προσεκτική ανάλυση της κατάθεσης του μοναδικού αυτόπτη μάρτυρα, δηλαδή του συνταξιούχου αστυνομικού.
Όπως είπε στους αστυνομικούς, την ώρα που οι ληστές ακινητοποιούσαν τον ίδιο και τον φίμωσαν σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, πρόσεξε με την άκρη του ματιού του ότι η 59χρονη σύζυγος του ήταν μπρούμυτα πεσμένη σε έναν άλλο χώρο του σπιτιού.
Όμως όταν μετά από ώρες ο συνταξιούχος λύθηκε και έτρεξε να δει τι συμβαίνει με τη σύζυγο του την βρήκε ανάσκελα νεκρή.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες πριν φύγουν διαπίστωσαν πως η γυναίκα δεν αντιδρούσε και την αναποδογύρισαν όπως ήταν πεσμένη, για να δουν τι συμβαίνει.
Τότε -υποστηρίζουν οι Αρχές -θα διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρή και εξαφανίστηκαν. Πάντως από την μέχρι τώρα έρευνα των αστυνομικών προκύπτει ότι δράστες ήταν τρεις Γεωργιανοί και μάλιστα πρόκειται για σπείρα που προετοιμάζει πολύ καλά τα χτυπήματα της καθώς είχαν φροντίσει εκτός από κουκούλες φούλ φέις να φορούν γάντια στα χέρια και να είναι εφοδιαζόμενοι με πλαστικές χειροπέδες για να ακινητοποιούν τα θύματα τους.
"Μην με πειράξετε και πάρτε ο,τι θέλετε" τους είπε ο συνταξιούχος και οι ληστές του απάντησαν στα ελληνικά ότι αν έμενε ήσυχος θα άρπαζαν ότι ήθελαν και θα έφευγαν. Ο συνταξιούχος αστυνομικός καταθέτει επίσης ότι τους άκουσε να μιλάνε μεταξύ τους στα ρωσικά.
Η 59χρονη είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και μάλιστα πρόσφατα είχε χειρουργηθεί στους πνεύμονες. Ο ιατροδικαστής θα ερευνήσει σήμερα την αιτία του θανάτου καθώς εξωτερικά τραύματα δεν υπήρχαν και άρα η γυναίκα ίσως βρήκε το θάνατο από το σοκ όταν αντίκρισε τους τρεις κουκουλοφόρους.