Latest News

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτο σκηνικό με δύο συγκεντρώσεις στο Σχιστό (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα σκηνικό εμπόλεμης ζώνης έχει στηθεί με αφορμή τις δύο συγκεντρώσεις για την δημιουργία Κέντρου Μετεγκατάστασης Προσφύγων στην περιοχή...


του Σχιστού.
Από τη μια πλευρά,  σε πάρκο στη λεωφόρο Σχιστού έχουν συγκεντρωθεί κάτοικοι Α και Β Πειραιά, που διαμαρτύρονται ενάντια στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων. Ωστόσο, παρίστανται και αρκετοί βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως οι Λαγός, Κασιδιάρης.

 Από την άλλη πλευρά,  στη Γρηγορίου Λαμπράκη έχουν συγκεντρωθεί νεαροί αντιεξουσιαστές και τα μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων  από την Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΡΦΑ), καλωσορίζοντας τους πρόσφυγες... 

Στη μέση είναι 
ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με 6 κλούβες να βρίσκονται στην συμβολή της λεωφόρου Σχιστού με Γρηγορίου Λαμπράκη. Η αστυνομία έχει κλείσει τη λεωφόρο Σχιστού και απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των οχημάτων. 
souxaimp2


Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης έχει συγκαλέσει σύσκεψη με τους δημάρχους της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να εξεταστεί το θέμα του Κέντρου Μετεγκατάστασης στο Σχιστό.
@ Αυτό είναι το θέατρο του παραλόγου στο Σχιστό...(Περισσότερα εδώ)