Latest News

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Λεοπάρδαλη σκόρπισε τον τρόμο όταν εισέβαλε σε σχολείο... (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)


Τον τρόμο και τον πανικό σκόρπισε μια λεοπάρδαλη που επιτέθηκε σε όποιον έβρισκε μπροστά της, όταν εισέβαλε σε κατάσταση αμόκ, μέσα σε σχολείο  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το περιστατικό συνέβη στην Ινδία, στην περιοχή Μπάγκαλο. Η λεοπάρδαλη εμφανίσθηκε στο τοπικό σχολείο, και είχε κατέβει όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες από το δάσος που βρίσκεται στις παρυφές της πόλης.
Ευτυχώς ήταν Κυριακή και δεν υπήρχαν παιδιά στο σχολείο. Επιστρατευτήκαν ειδικοί η οποίοι προσπαθούσαν για 10 ώρες να βρουν τρόπο να ηρεμήσουν το ζώο αλλά και να το ακινητοποιήσουν. Όποιος έκανε το λάθος και εμφανιζόταν στο οπτικό του πεδίο, αμέσως δεχόταν την επίθεση του αιλουροειδούς.
Τελικά εμφανίσθηκαν ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας οι οποίες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ζώο, αφού πρώτα το πυροβόλησαν με ειδικά βέλη που περιείχαν ναρκωτικό. Στη συνέχεια η λεοπάρδαλης μεταφέρθηκε σε ζωολογικό κήπο όπου οι κτηνίατροι εκεί διαβεβαίωσαν πως είναι καλά στην υγεία της.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η μεγάλη γάτα, μόλις βγήκε στην πόλη, τρομοκρατήθηκε και πήδηξε με άνεση τον τοίχο του σχολείου για να βρει καταφύγιο. Εκεί όμως ένιωσε εγκλωβισμένη και γιαυτό είχε τη συγκεκριμένη επιθετική αντίδραση, τη στιγμή που μάλιστα δεν πεινούσε, όπως λένε οι ειδικοί. Στην Ινδία ζουν περισσότερες από 14.000 λεοπαρδάλεις.