Latest News

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο «Τσάκι Τσάν» συνελήφθη στη Βούλα!

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε στη Βούλα ο 51χρονος αρχινονός, που στην πιάτσα της νύχτας ήταν γνωστό ως «Τσάκι Τσάν», λόγω των...
ικανοτήτων του στο καράτε.
Ο 51χρονος Γιώργο Π....,θεωρείται αρχηγός μιας συμμορίας μπράβων που πουλούσε προστασία σε καταστήματα την περασμένη δεκαετία.
Το όνομα του «Τσάκι Τσάν» βρίσκεται σε ογκώδεις δικογραφίες που περιλαμβάνουν την δράση των κυκλωμάτων των εκβιαστών που πουλούν «προστασία» σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων.
Σε μία από τις δικογραφίες που περιελάμβανε τον «Tσακι Τσάν», τον χαρακτήριζε ως αρχηγό συμμορίας που πουλούσε προστασία σε τουλάχιστον 21 καταστήματα στο Περιστέρι (κυρίως στην περιοχή του Μπουρναζίου), στην Πετρούπολη, στον Ασπρόπυργο αλλά και στη Γλυφάδα. 
Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, μόνιμη τακτική των συγκεκριμένων «νονών της νύχτας» ήταν να προκαλούν φασαρίες σε μαγαζιά για να επιβάλουν την παρουσία τους.

Ο Τσάκι Τσάν, ο αρχηγός της ομάδας των μπράβων, είναι ο μοναδικός από τους καταδικασθέντες που διαφεύγει τη σύλληψη, ενώ οι υπόλοιποι είναι έγκλειστοι σε διάφορες φυλακές της χώρας. Σήμερα το πρωί συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος του εκκρεμούσε ανεκτέλεστη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με ποινή κάθειρξης 38 έτη και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση κατά συναυτουργία, κατ' εξακολούθηση, κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, πώληση πυρομαχικών και κατοχή όπλων και πυρομαχικών

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.