Latest News

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Τι (δεν) απαντά ο δήμαρχος στο Λιμάνι της Αγωνίας

Ο δήμαρχος  Πειραιά Γιάννης Μώραλης ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε ξανά για το άλυτο θέμα με τους παρόδιους ιδιοκτήτες ακινήτων...



στα Καμίνια. 

Αφορμή ήταν τελευταία ανακοίνωση- απάντηση  που εξέδωσε το ''Λιμάνι της Αγωνίας" και ήταν ιδιαίτερα φαρμακερή για τη δημοτική αρχή και προσωπικά για τον δήμαρχο.(Περισσότερα εδώ)
Ο Γιάννης Μώραλης είπε ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση, αλλά δεν απέφυγε να επαβαλάβει σε γενικές γραμμές όσα είχε πει στην ανακοίνωση ή στο Δ.Σ. για το θέμα χωρίς ωστόσο να απαντήσει επί της ουσίας στην τελευταία ανακοίνωση του Λιμανιού της Αγωνίας. 

"...Και επειδή σήμερα διάβασα και ανταπάντηση του “Λιμανιού της Αγωνίας”, δεν θα μπω στη διαδικασία ανταλλαγής ανακοινώσεων. Έχουμε σοβαρά προβλήματα στο Δήμο. Είπα τη γνώμη μου άπαξ και στο Δημοτικό Συμβούλιο και απάντησα και στο Λιμάνι της Αγωνίας...".
(Εδώ θα μπορούσε κανείς να παραθέσει τη δήλωση του δημάρχου,  αλλά δεν μας έστειλαν όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο  δεν πειράζει, καλή καρδιά...)
Ωστόσο εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το τελευταίο απόσπασμα της δήλωσης του Γιάννη Μώραλη, όπου ανέφερε επί λέξει τα εξής :
"Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε αντικειμενικός δημότης ακόμα και ο χειρότερος προσωπικός εχθρός μου ή της παράταξής μου, δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το πρόβλημα των παρόδιων ιδιοκτητών είναι πρόβλημα που δημιούργησε ή δεν επιθυμεί να λύσει η σημερινή δημοτική αρχή. Εδώ θα καταργήσουμε και την κοινή λογική. Για ένα πρόβλημα που ξεκίνησε τη δεκαετία του 90 και δεν έχει λυθεί μέχρι τώρα, με αποφάσεις που αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν στην κατεύθυνση του να λυθεί το πρόβλημα, δεν μπορεί να εγκαλείται η σημερινή δημοτική αρχή. Είναι παράλογο.".

@ Καλά ο δήμαρχος (δεν) απαντά στο Λιμάνι της Αγωνίας, αλλά ποιοι είναι οι εχθροί της δημοτικής αρχής Μώραλη;