Latest News

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Στο μικροσκόπιο η φονική χύτρα που σκότωσε τη γυναίκα στο Πέραμα


Έρευνα για τις συνθήκες κάτω υπό τις οποίες μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από το καπάκι της χύτρας με την οποία μαγείρευε βρίσκεται σε εξέλιξη από τις... αστυνομικές αρχές.   
Το σκεύος φέρεται να έχει μεταφερθεί στα αστυνομικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε φθορά ή ελάττωμα στην κατασκευή ενώ η αστυνομία αναζητά και το κατάστημα από το οποίο είχε αγοραστεί. Από εκτιμήσεις φέρεται να προκύπτει κάποιο πρόβλημα στη βαλβίδα ασφαλείας το οποίο προκάλεσε την έκρηξή του και τον θανάσιμο τραυματισμό της 57χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών.  
 Το τραγικό περιστατικό συνέβη θες το πρωί στην οδό Σαπφούς 24 στο Πέραμα. Στο σημείο έσπευσε άμεσα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας παρότι δεν είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. Οι γείτονες που δηλώνουν συγκλονισμένοι από το τραγικό συμβάν κατέθεσαν πως όταν το καπάκι εξερράγη ακούστηκε πολύ δυνατός θόρυβος, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η κουζίνα έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο.   Τελικά, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. (Περισσότερα εδώ)