Latest News

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Στο καρναβάλι της Γερμανίας ο Αλέξης Τσίπρας! Πρώτος μασκαράς έγινε ο πρωθυπουργός (ΕΙΚΟΝΑ)


Rosenmontag! Ή αλλιώς «Rose Monday». Οι Απόκριες βρίσκονται προ των πυλών στη Γερμανία και παραδοσιακά στην Κολωνία το καρναβάλι γιορτάζεται περισσότερο απ' ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη...
γερμανική πόλη.
Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους διοργανωτές του καρναβαλιού «Rose Monday Parade» που ξεκινά στις 8 Φεβρουαρίου στις 10:30 το πρωί. 

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έγινε άρμα από χαρτόνι και πρωταγωνιστεί στην παρέλαση που παρακολουθούν 500.000 θεατές ετησίως. Μαζί του η Άνγκελα Μέρκελ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τα εν λόγω άρματα που θα παρουσιαστούν στην μεγάλη παρέλαση της ερχόμενης Δευτέρας, επικεντρώνονται στο πακέτο βοήθεια προς την Ελλάδα. Μάλιστα ένα άρμα παρουσιάζει τον Αλέξη Τσίπρα συνοφρυωμένο να κρατά ανάποδα τον Γιούνκερ και τον Ντράγκι...
Το 2015 το «Καρναβάλι της Ρηνανίας» ανακηρύχθηκε παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά από την UNESCO και για πολλούς ντόπιους αποτελεί το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς. Θεωρείται σήμα κατατεθέν όπως ο καθεδρικός ναός και ο Ρήνος. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό και φέτος όλα να λειτουργήσουν σωστά.