Latest News

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Τον σκότωσε για τα μάτια της αδελφή του


Δεν θυμάμαι και πολλά, ήμουν μεθυσμένος…». Αυτό φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ο 23χρονος ομογενής από την...
Αλβανία ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής σκότωσε έναν 47χρονο στο κέντρο της Αθήνας για τα μάτια της αδερφής του.
O 27χρονος Π.Π. είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης της ανθρωποκτονίας με θύμα 43χρονο, τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, τις πρωινές ώρες της 30ής Ιανουαρίου, ο 43χρονος αποχώρησε από τον χώρο που διασκέδαζε με την παρέα του (μπαρ στην οδό Κολοκοτρώνη) και σταμάτησε διερχόμενο ταξί στην οδό Κολοκοτρώνη.
Απολογούμενος ο 27χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, παραδέχθηκε το επεισόδιο και περιέγραψε τη συμπλοκή, ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και θεώρησε ότι το θύμα παρενοχλούσε την αδελφή του.
Στο πεζοδρόμιο είδε την αδερφή του συλληφθέντος και προσπάθησε να της μιλήσει. Ο δράστης θεώρησε ότι την πείραξε, με αποτέλεσμα –σε κατάσταση μέθης- να του επιτεθεί με ένα αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα κλειδί) το οποίο δεν έχει βρεθεί.
Οι δύο τους δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια, ωστόσο, η μάχη κράτησε μόνο μερικά λεπτά, αφού κάποιοι ψύχραιμοι περαστικοί έσπευσαν να τους χωρίσουν.
Στη συνέχεια ο 47χρονος κατευθύνθηκε στην πιάτσα με τα ταξί, μπήκε σε ένα όχημα και απομακρύνθηκε από την περιοχή. Ωστόσο, στην πορεία της διαδρομής έχασε τις αισθήσεις του και ο οδηγός του ταξί κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.
Οι άντρες του ασθενοφόρου πήραν τον 47χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ο οποίος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, προήλθε από χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό του.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το θύμα είχε πάρει προηγουμένως χάπια έκστασι. Κατά την επίθεση υπέστη βαριές κακώσεις στην τραχηλική χώρα και στο ημιθωράκιο.