Latest News

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Νεόνυμφη φωτογράφιζε τον σύζυγό της, ενώ πνιγόταν στην πισίνα! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Το νεόνυμφο ζευγάρι έκανε το ταξίδι του μέλιτος του στο Ντουμπάι. Ήταν η τελευταία μέρα του ταξιδιού τους και τίποτα δεν προμήνυε τις τραγικές στιγμές που...
θα ακολουθούσαν.
Η Maira Shahid και ο Mohammed Majid Malik έκαναν μια ρομαντική βόλτα στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο τους και επιστρέφοντας ο Mohammed είπε ότι ήθελε να κολυμπήσει στην πισίνα του ξενοδοχείου. Έκανε βουτιά και η Maira Shahid τον φωτογράφιζε. Δεν κατάλαβε καν ότι εκείνος δεν μπορούσε να κολυμπήσει.  Η ίδια δεν ήξερε κολύμπι και γι’ αυτό απλά τον παρατηρούσε. Μάλιστα τον είχε ρωτήσει αν ο ίδιος ξέρει να κολυμπά-ήταν οι πρώτες τους διακοπές μαζί- και της είχε απαντήσει «το έκανα και νωρίτερα στο κολυμβητήριο του γυμναστηρίου».
Λίγα λεπτά αργότερα εκείνος πάλευε να κρατηθεί στην επιφάνεια του νερού κι εκείνη τρομοκρατημένη έπεσε στην πισίνα και προσπάθησε να τον τραβήξει έξω αν και δεν γνώριζε κολύμπι. Φώναζε βοήθεια, αλλά όταν την άκουσαν ήταν πια αργά.
Ο Mohammed Majid Malik ήταν ήδη νεκρός.
Ο ιατροδικαστής που εκλήθη απλά επιβεβαίωσε τον θάνατο, ενώ έκανε λόγο για ηρωισμό εκ μέρους της Maira δεδομένου ότι δεν γνώριζε κολύμπι κι έπεσε στην πισίνα να σώσει τον άντρα της.