Latest News

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Η #anatropi με τον Ζαραλίκο στον Πρετεντέρη


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ενημέρωνε τους followers του στο twitter, σχετικά με πρόσκληση αλλά και ακύρωσή της από την εκπομπή, την ώρα που η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη βρισκόταν «στον αέρα»...
του MEGA. 
Πέμπτη με κάλεσαν στην για το εθνικό αφού πρώτα με ρώτησαν την άποψή μου. Κυριακή μου είπαν δεν ισχύει γιατί θα είχαν άλλο θέμα ??

Σύμφωνα με τον γνωστό stand up comedian που μίλησε στην Εφημερίδα των Συντακτών, οι συντελεστές της εκπομπής, τον ρώτησαν την άποψή του και ο ίδιος αφού τους ενημέρωσε πως έχει δει την παράσταση,  εκφράστηκε υπέρ της συνέχισης της παράστασης.
«Την προηγούμενη Πέμπτη μου τηλεφώνησε μία κυρία και με ενημέρωσε ότι θα κάνουν εκπομπή με θέμα την παράσταση στο Εθνικό Θέατρο και καλεσμένους ανθρώπους του χώρου. Μετά με ρώτησε αν έχω άποψη για το θέμα και της την είπα, μια και παρακολούθησα τη συγκεκριμένη παράσταση. Μου έκανε... εντύπωση που της έκανε... εντύπωση που είχα δει την παράσταση και έκπληκτος τη ρώτησα, "γιατί οι άλλοι καλεσμένοι δεν την έχουν δει;". Γέλασε, γέλασα κι εγώ. Κανονίσαμε να μου τηλεφωνήσει ξανά την Κυριακή. Έτσι κι έγινε. Με πήρε αλλά μου είπε οτι τελικά αλλάζουν θέμα λόγω της επικαιρότητας. Τη ρώτησα μάλιστα ποιο είναι το καινούργιο θέμα και μου είπε δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Γέλασε, γέλασα κι εγώ».
Η εκδοχή των συντελεστών της εκπομπής, διαφέρει κάπως από εκείνη του Χριστόφορου Ζαραλίκου. Η απάντηση της Ανατροπής, ήρθε μέσω της Μυρτώς Λοβέρδου.
«Την περασμένη εβδομάδα η εκπομπή «Ανατροπή» επικοινώνησε με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο για να διευρευνήσει τις απόψεις του σχετικά με το θέμα «Τρομοκρατία ή Λογοκρισία;» που σχεδιάζαμε. Ο κύριος Ζαραλίκος δήλωσε ότι: Δεν είχε δει την παράσταση κι ότι δεν ήταν σίγουρος αν θα βρισκόταν στην Αθήνα την Τρίτη (2/2). Η τηλεφωνική επικοινωνία για εκατέρωθεν επιβεβαίωση μετατέθηκε για την Κυριακή (31/1) το απόγευμα, οπότε και η εκπομπή επικοινώνησε εκ νέου μαζί του. Τότε του ειπώθηκε ότι θα ήταν καλύτερο να μετατεθεί η πρόσκληση για κάποια επόμενη εκπομπή.»