Latest News

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Φρίκη:Σκότωσε τους γονείς του για να τους ληστέψει!

Πίσω από τη δολοφονία ενός 78χρονου και της 66χρονης συζύγου του,  πριν από έναν χρόνο στην Κρήτη, βρίσκεται ο γιος τους, ηλικίας...
47 χρόνων. Ο δράστης δεν ήταν μόνος. Συνεργοί στο έγκλημα ήταν και δύο φίλοι του, 49 και 34 ετών.
Οι τρεις συνελήφθησαν μετά από έρευνες της Ασφάλειας Χανίων για το διπλό φονικό στην περιοχή Σφηνάρι του Δήμου Κισσάμου.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, ο 49χρονος έπεισε τον 47χρονο γιο του ζευγαριού να του αποκαλύψει που είχαν οι γονείς του τα χρήματα, τα οποία είχαν βγάλει από την τράπεζα.
Οι τρεις δράστες, το απόγευμα της 15ης Φεβρουαρίου 2015, πήγαν με όχημα ιδιοκτησίας του 49χρονου στην οικία των ηλικιωμένων, με σκοπό να τους ληστέψουν. Στο σπίτι μπήκαν ο 49χρονος και ο 34χρονος, ενώ ο 47χρονος παρέμεινε στο αυτοκίνητο. Για να εξαναγκάσουν τους ηλικιωμένους να αποκαλύψουν το σημείο που είχαν κρύψει τα χρήματα, οι δράστες τους κτύπησαν πολλές φορές με ξύλο και μαχαίρι, μέχρι που επήλθε ο θάνατος τους.
Έπειτα, χωρίς να εντοπίσουν τα χρήματα έφυγαν,  ενώ για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, πέταξαν τα ρούχα τους σε ερημική περιοχή.
Στα σπίτια  των συλληφθέντων βρέθηκαν ένα ψεύτικο όπλο και ναρκωτικά.
Σε βάρος του 49χρονου και του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.