Latest News

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Αν έχει αξιοπρέπεια, τότε να παραιτηθεί...

Την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, ζήτησε με αφορμή την πώληση του ΟΛΠ ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ...
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. 
«Αν σέβεται ο κ. Δρίτσας την έννοια της αξιοπρέπειας, για την οποία, άλλωστε, ισχυριζόταν ότι ‘αγωνίστηκε’ προεκλογικά μαζί με τους συντρόφους του, οφείλει να παραιτηθεί» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.
Ο Μ. Βαρβιτσιώτης χαιρέτισε την απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην πώληση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, αλλά παρατήρησε ότι «χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος παλινωδιών και «πολιτικού στρουθοκαμηλισμού», προκειμένου να ακολουθήσει τον τρόπο που είχε σχεδιάσει και δρομολογήσει η προηγούμενη Κυβέρνηση. Με αποτέλεσμα να έχει χαθεί ήδη πολύτιμος χρόνος για την οικονομία και τη χώρα και να έχουν ήδη αποχωρήσει οι 5 από τους 6  υποψήφιους επενδυτές».
Ο Μ. Βαρβιτσιώτης, στρέφοντας τα βέλη του στον αρμόδιο υπουργό, επισημαίνει αιχμηρά: «Από σήμερα ο αρμόδιος Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θ. Δρίτσας, που θα κληθεί να την επικυρώσει, είναι έκθετος και οφείλει να παραιτηθεί» υπενθυμίζοντας πως «όταν ήταν στην Αντιπολίτευση διαδήλωνε στους δρόμους κατά της ιδιωτικοποίησης. Πριν από ένα χρόνο, στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, δεσμευόταν ότι «ο δημόσιος χαρακτήρας του λιμανιού παραμένει και ότι η ιδιωτικοποίηση σταματάει εδώ...».
@ Κοίτα, τώρα ποιος μιλάει και ζητά και παραίτηση για την πώληση του ΟΛΠ