Latest News

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Η Καρντάσιαν μιλά για στοματικό, καλεί την αδερφή της σε τρίο και δηλώνει: «Πάω μόνο με μαύρους»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μικρότερη εκ των Καρντάσιαν, Κλόε, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern και μίλησε για όλα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αρχικά, μίλησε για τις δύσκολες μέρες όταν ο πρώην σύζυγός της Λαμάρ  Όντομ βρισκόταν στο νοσοκομείο, ενώ λίγο αργότερα ανέφερε πώς τον κρατούσε ευχαριστημένο στην κρεβατοκάμαρα. «Θέλω να έχω μεγάλο ντεκολτέ. Σίγουρα θα κάνω επέμβαση στο στήθος μου αλλά δεν ξέρω πότε», και συνέχισε:
«Το μυστικό για το καλό στοματικό σεξ είναι το σάλιο και τα χέρια την ίδια στιγμή. Η συμβουλή μου στις γυναίκες είναι να έχουν πάντα κοντά τους ένα ποτήρι με νερό». Παράλληλα, δεν έκρυψε ποιοι τύποι αντρών της αρέσουν.
«Έχω έναν τύπο. Πηγαίνω μόνο με μαύρους. Ο πρώτος μου ήταν μαύρος και ήμουν πολύ μικρή. Νομίζω 14 ετών. Ο Λαμάρ ήταν τέλειος. Με έκανε να νιώθω σαν πριγκίπισσα αλλά όταν έμαθα πως με απατά ένιωσα ταπεινωμένη. Ανακάλυψα πως με απατούσε από την ημέρα που παντρευτήκαμε».
Να θυμίσουμε, ότι αρχές του μήνα μέσα από το reality που προβάλλεται στην αμερικάνικη τηλεόραση, η Κλόε Καρντάσιαν πρότεινε στην μικρότερη αδερφή της να κάνουν τρίο. Όλα αυτά μπροστά στον εμβρόντητο σύντροφο της Κάιλι, Tyga. «Εεε, παιδιά, θέλετε να κάνουμε τρίο;», είπε η Κλοε με τον Tyga να μην πιστεύει στα αυτιά του και την τύχη του όταν άκουσε την φράση.
«Πως θα μας λένε άραγε;» αναρωτήθηκε η μικρότερη αδερφή της Κιμ με την αδερφή της να ψάχνει ένα έξυπνο παρατσούκλι, που ήρθε από τον Tyga: «Khloga!»