Latest News

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ανατροπή για την υπόθεση της μικρής Άννυ: Τρεις άνδρες στο υπόγειο...


Ανατροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της 4χρονης Άννυ, αφού φέρεται να εμπλέκεται και τρίτος άνδρας στη δολοφονία και τον τεμαχισμό...
του κοριτσιού, όπως περιγράφονται το υπ' αριθμόν 235/2016 βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, που εκδόθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2016.
Στο παραπεμπτικό βούλευμα σε 51 σελίδες, και όπως αναφέρει η Espresso, ξεδιπλώνονται τα φρικτά γεγονότα που συνέβησαν παραμονές του Πάσχα του 2015, με αναλυτικές αναφορές στον τεμαχισμό και στην εξαφάνιση του πτώματος του κοριτσιού.
Οι δικαστές, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση, στέλνουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τον πατέρα της 4χρονης, Στανισλάβ Μπακαρτζίρβ (γνωστό ως Σάββα), τον φίλο του Νασίφ Αχμέντοφ ( Νικολάι ή Νίκι) και τον τρίτο άγνωστο έως και σήμερα άνδρα, για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού, της περιύβρισης νεκρού από κοινού και της οπλοχρησίας.
Σε δίκη παραπέμπεται και η 25χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα, μητέρα της 'Αννυ, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, από την οποία επήλθε θάνατος, ωστόσο οι δικαστές κρίνουν ότι η κατηγορούμενη δεν γνώριζε τι είχε συμβεί. Για ψευδορκία παραπέμπεται ο 60χρονος φίλος του ζευγαριού, που φέρεται να τους φιλοξενούσε στο σπίτι του.
«Προσδιορίστηκαν αντίστοιχοι γενετικοί τύποι που δηλώνουν παρουσία γενετικών στοιχείων άνω του ενός ατόμου», αναφέρει χαρακτηριστικά το βούλευμα σχετικά με το άγνωστο πρόσωπο, το DNA του οποίου είχε βρεθεί σε κηλίδα αίματος πάνω στο σοβατεπί και δίπλα ακριβώς στο στρώμα όπου κοιμόταν η άτυχη 'Αννυ.
Επίσης μάρτυρας κατέθεσε ότι το επίμαχο βράδυ της κόλασης για τη μικρή 'Aννυ, ο Νικολάι μετέβη στη Μιχαήλ Βόδα έπειτα από τηλεφώνημα του Σάββα.