Latest News

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Στα κόκκινα ξανά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισε το πρωΐ της Κυριακής το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το οποίο ντύθηκε ξανά στα κόκκινα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ολυμπιακός, για μία ακόμη φορά, απέδειξε εμπράκτως πως είναι δίπλα σε όλους όσοι τον έχουν ανάγκη. Αυτή τη φορά αισθάνθηκε τη φροντίδα και τη ζεστασιάτου μία από τις πλέον ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως είναι τα μικρά παιδιά.Όταν, μάλιστα, μιλάμε για παιδιά που προέρχονται από οικογένειες κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτες καταλαβαίνει κανείς πως η ανάγκη για βοήθεια είναι ακόμα μεγαλύτερη. 
 Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, δηλαδή ο πρόεδρος και πρώτος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και συνδιοργάνωσαν στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μια υπέροχη εκδήλωση. 
Περίπου 550 μέλη (παιδιά και γονείς) κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτων οικογενειών βρέθηκαν εκεί αφενός για να πάρουν τα δώρα τους και αφετέρου να παρακολουθήσουν το έργο του Λέοντα Τολστόι, «Πόση γη χρειάζεται ο άνθρωπος», που παίζεται ήδη τα Σαββατοκύριακα στο Δημοτικό Θέατρο. 
Το βίντεο με τις δηλώσεις είναι από το olympiacos.org