Latest News

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Ο Άδωνις για το "αντίο" της Σαμίου στον Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άντζυ Σαμίου μέσω του λογαριασμού της στο facebook εξέφρασε την αγανάκτηση και την απογοήτευση της απέναντι στην κυβέρνηση. Ο Άδωνις Γεωργιάδης που είναι λάτρης των social media δεν άφησε ασχολίαστο...

το γεγονός.


«Οι ευκαιρίες δόθηκαν..... οι ελπίδες δεν δικαιώθηκαν....όπου φτωχός κι η μοίρα του.... Όνειρο ήταν και πάει..... σαν προδομένος έρωτας που σε αφήνει με την πίκρα και τη θλίψη, και κατόπιν με την οργή της ψεύτικης υπόσχεσης.... Πόσο ωραίο θα ήταν αν ήταν αληθινό! Αλλά όπως λένε "ήταν πολύ καλό για νάναι αληθινό"..... Δεν θα πιστέψω ποτέ ξανά ωραία λόγια και γλυκά χαμόγελα..... από κανέναν! Έδωσα πίστωση χρόνου μα βλέπω πως είναι μάταιο.....όποιος αντέχει ακόμη ας μη ξοδέψει τις τελευταίες του ανάσες σε χειροκροτήματα και επευφημίες..... δεν είμαστε ηλίθιοι, έχουμε και μια αξιοπρέπεια......αν την έχουμε ακόμη» έγραψε στο λογαριασμό της η τραγουδίστρια.

Την απάντηση του στη διάσημη τραγουδίστρια έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Έτσι βλέπεις της ιδεολογική ήττα του αντιμνημονίου».

«Η Άντζυ Σαμίου η οποία ήταν ένας από τους πιο εμβληματικούς λογαριασμούς υποστήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια με μύδρους κατά ημών, με δημόσιους πολιτικούς έρωτες για τον Αλέξη της, ανήρτησε ένα πολύ σκληρό σχόλιο κατά του Τσίπρα, είπε ότι αισθάνεται σαν να έχει προδοθεί από ένα μεγάλο έρωτα κατάλαβε ότι την κοροϊδέψαμε. Έτσι βλέπεις της ιδεολογική ήττα του αντιμνημονίου»