Latest News

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Καρέ καρέ η επίθεση σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ημέρα συμπλήρωσης ενός χρόνου από την τρομοκρατική επίθεση στο Charlie Hebdo, ένας άνδρας γνωστός στις αρχές, έπεσε νεκρός από σφαίρες των αστυνομικών, έξω από αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


Σε βίντεο ο νεαρός να προσπαθεί να επιτεθεί στο αστυνομικό τμήμα στο 18ο διαμέρισμα της πόλης.





O δράστης της επίθεσης εναντίον ενός αστυνομικού τμήματος στο Παρίσι είχε ορκιστεί πίστη στον αρχηγό της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, τον Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια πηγή που πρόσκειται στις έρευνες.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, που επίσης επικαλέστηκε πηγές προσκείμενες στις έρευνες, τα στοιχεία του άνδρα τον οποίο σκότωσαν οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιηθεί και ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές για μια υπόθεση κλοπής το 2013 στη νότια Γαλλία.

Την εποχή εκείνη, ο άνδρας είχε δηλώσει ότι ονομάζεται Σάλαχ Άλι και είχε πει στις αρχές ότι ήταν άστεγος και ήταν γεννημένος το 1995 στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκου.

Τα δακτυλικά του αποτυπώματα είχαν καταχωρηθεί στο Αυτόματο Σύστημα Αναγνώρισης Δακτυλικών Αποτυπωμάτων (FAED), επισήμαναν οι ίδιες πηγές.