Latest News

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Θρήνος στην κηδεία των δύο φίλων στο Μεσολόγγι


Θρήνος και οδύνη στις κηδείες των αδικοχαμένων φίλων Βασίλη Γρατσάνη και Γιάννη Κορδώση, τους οποίους σήμερα συνόδευσαν στην τελευταία τους κατοικία εκατοντάδες συγγενείς φίλοι...
και γνωστοί.

Η κηδεία του Βασίλη Γρατσάνη τελέστηκε στα Πηγάδια Παλαιομάνινας , ενώ λίγο αργότερα, στις 3:00 το μεσημέρι, στην Πεντάλοφο, συγγενείς και φίλοι είπαν το "ύστατο χαίρε" στον Γιάννη Κορδώση.

Κανείς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στην κηδεία του Βασίλη, τον οποίο συνόδευσε η μουσική του κλαρίνου του Πάνου Κοτρώτσου.

Τον Γιάννη υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα στην Εκκλησία πλήθος κόσμου ενώ παρά τον πόνο της η μητέρα του Βασίλη μετά την κηδεία του γιου της επισκέφτηκε την άλλη μητέρα προκειμένου να της συμπαρασταθεί...

Αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας

Νωρίτερα, έρευνες στην περιοχή της Κατοχής Μεσολογγίου, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν νεκροί ο Βασίλης Γρατσάνης και ο Γιάννης Κορδώσης, πραγματοποίησε κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος κρίθηκε απαραίτητος από την αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το αυτοκίνητο των δύο ανδρών είχε συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα, πριν καταλήξει στο αρδευτικό κανάλι.

Παράλληλα, αναμένεται να οριστεί, άμεσα, εμπειρογνώμονας, ώστε υπάρξει επίσημο πόρισμα, τόσο για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο των δύο ανδρών εξετράπη της πορείας και κατέληξε στο κανάλι, όσο και για τη μηχανολογική κατάσταση του οχήματος.