Latest News

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Η αλήθεια ενοχλεί την ΚΟΔΕΠ!

Φαίνεται ότι η αλήθεια δεν αρέσει στην ΚΟΔΕΠ και μάλλον θέλει να το κάνει γνωστό, έστω και μ' έναν λιγάκι...
ανορθόδοξο τρόπο!
Έτσι, όπως μάθαμε, ενοχλήθηκε απ΄ όσα γράφτηκαν για το γεγονός ότι καθυστέρησε έναν ολόκληρο χρόνο να μοιράσει τα έσοδα τα οποία είχαν συγκεντρωθεί από το bazaar βιβλίου του Ρ/Σ"Βήμα FM" το 2014 για τους άστεγους και άπορους πολίτες του Δήμου Πειραιά. Κάτι που είχε προκαλέσει ακόμα την απορία των διοργανωτών της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως είναι δυνατόν να μην έχουν δοθεί τα χρήματα μετά από ένα χρόνο Περισσότερα εδώ
Αυτή η κριτική δεν ήταν ούτε αυστηρή ούτε άδικη! 
Η αλήθεια είναι ότι η ΚΟΔΕΠ δεν είχε μπορέσει να μοιράσει τα χρήματα που είχαν δοθεί άμεσα για να διατεθούν για συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό. Κανονικά θεωρούμε ότι για το θέμα αυτό θα έπρεπε να γράφουμε κάθε μέρα μέχρι να δοθούν τα χρήματα σε ανθρώπους που τα είχαν άμεσα ανάγκη. Ίσως ότι δεν το κάναμε να ήταν άδικο για τους άστεγους και άπορους που η φωνή τους δεν μπορεί να ακουστεί καθώς δεν έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ.
Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν ήταν άδικο για τη διοίκηση της ΚΟΔΕΠ η οποία θα μπορούσε εύκολα να είχε στείλει μέσω e-mail με τις γραφειοκρατικές δυσκολίες που είχε συναντήσει χωρίς να σημαίνει ότι αυτό θα δικαιολογούσε την καθυστέρηση ενός ολόκληρου χρόνου που χρειάστηκε να περάσει για να δώσει τα χρήματα στους άστεγους και στους άπορους δημότες του Πειραιά. (Το να λες γιατί δεν έχεις μπορέσει να κάνεις την δουλειά σου, δεν αλλάζει το αποτέλεσμα και πολύ περισσότερο δεν δικαιολογεί ούτε την αδυναμία και ούτε την ανεπάρκεια)
Πραγματικά θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΚΟΔΕΠ και στο Δήμο Πειραιά, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν γελοίο να το κάνεις κάποιος επειδή, απλά έκανε αυτό που όφειλε με καθυστέρηση ενός χρόνου.
Άλλωστε, τα συγχαρητήρια θα είχε νόημα να τα δώσουν οι άστεγοι και οι άποροι, αλλά μέχρις στιγμής μαθαίνουμε πως κάνουν παράπονα για την ΚΟΔΕΠ.
@ Πάντως, είναι ν' απορεί κανείς γιατί η αλήθεια ενοχλεί την ΚΟΔΕΠ, ενώ θα περίμενε κάποιος είχε μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία για αδύναμους ανθρώπους που χρειάζεται να τους παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια στο μέλλον...