Latest News

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Οργή για τη "Μήδεια" μάνα του Κωστή Πολύζου: Ντρεπόμουν που ήμουν φίλη της


Την καταδίκη της μητέρας του 23χρονου Κωστή Πολύζου ζητούν συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι στη Σιάτιστα Κοζάνης, αν αποδειχθεί ότι δικαίως κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της, προκειμένου να ησυχάσει η ψυχή του...
άτυχου 23χρονου.
Δύο δικοί του άνθρωποι, ο θείος του και ο παιδικός του φίλος μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr είπαν ότι «το παιδί ήταν πολύ μπλεγμένο με τα δάνεια» και ότι επρόκειτο για ένα «παιδί χαμηλών τόνων που τα κρατούσε όλα μέσα του».
Την ίδια ώρα,  ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, Διευθυντής Ψυχιατρικής Κλινικής νοσοκομείου Metropolitan και Σύμβουλος Ψυχίατρος του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου χαρακτήρισεαποκλειστικά στο star.gr τη μάνα του Κωστή ως «διεστραμμένη και κυνική φόνισσα».
«Να καταδικαστούν με την εσχάτη των ποινών» λένε συγγενείς της μάνας
«Να καταδικαστούν με την εσχάτη των ποινών, αν το κάνανε αυτοί. Ο Κωστής δεν μας μιλούσε όταν ήταν μαζί τους, όταν ήταν μόνος του μας χαιρετούσε» λέει συγγενικό πρόσωπο της μάνας στο kozanilife.
Συγκλονισμένοι οι συγγενείς δηλώνουν πως ακόμα δεν θέλουν να πιστέψουν πως μπορεί μια μάνα να αφαιρέσει τη ζωή του παιδιού της.
Από τη μία η δικαίωση και από την άλλη η αποστροφή, δύο αντίθετα συναισθήματα κυριαρχούν στο συγγενικό περιβάλλον.
Η μάνα και ο πατριός είχαν “από κοντά” τον Kωστή
Όλοι κάνουν λόγο για μία οικογένεια η οποία δεν είχε ιδιαίτερα κοινωνική ζωή, ήσυχη οικογένεια, η οποία «ούτε ακουγόταν», δεν απασχόλησαν ποτέ την κοινή γνώμη με φασαρίες και εντάσεις. Η μητέρα του Κωστή Πολύζου ήταν πανέμορφη, σύμφωνα με τα όσα λένε οι κάτοικοι στη Σιάτιστα Κοζάνης, μετά άφησε τον εαυτό της και είχε αρχίσει να αλλάζει και η συμπεριφορά της, όπως συμπληρώνουν γείτονες.
Αυτό επίσης που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, σύμφωνα πάντα με αυτά που δήλωσαν οι κάτοικοι στο KOZANILIFE.GR, είναι το γεγονός, ότι τον Κωστή δεν τον άφηναν μόνο του. Ακόμα και για καφέ έβγαινε με τη μητέρα του και τον πατριό του.
«Ντρέπομαι που την είχα γειτόνισσα, ντρέπομαι που την είχα και φίλη μου»
«Πώς μπόρεσε και το έκανε… έπρεπε ήδη να είχε αυτοκτονήσει, πώς έζησε 5 χρόνια, μ’αυτό το βάρος στην ψυχή της; Να τη βάλουν μέσα και να μην τη βγάλουν ποτέ ξανά. Ο Κωστής ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια όσο ζούσε με τον πατέρα του, ήταν πολύ χαρούμενο και από τότε που πήρε «αυτόν», τον δεύτερο τον άντρα της, από τότε άλλαξε τελείως ο Κωστής», αλλά και η μάνα του άλλαξε… ο έρωτας, το χρήμα… τι να πω» λέει γειτόνισσα στο kozanilife.
Ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει τον 23χρονο τον Φεβρουάριο του 2011 ήταν ο φίλος του Σπύρος Καλαμπούκας, ο οποίος μιλώντας στην Realnews είπε:
«Είχα πειστεί για την ενοχή της μάνας και του συζύγου της από τη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα του Κωστή θαμμένο στο χωράφι του πατριού» και πρόσθεσε:
«Μου έκανε εντύπωση ότι το επόμενο πρωί της εξαφάνισης του, όταν πήγα σπίτι του είδα την μητέρα του να καθαρίζει μια καφετιέρα. Μάλιστα μου είπε ότι επειδή είχε υπερένταση καθάριζε τους αρμούς από τα πλακάκια της κουζίνας με τον ατμοκαθαριστή. Είναι φυσιολογική αντίδραση μάνας που έχει χάσει το παιδί της;».
Σημειώνεται ότι ο Σπύρος Καλαμπούκας μιλώντας στο kozanilife, είπε ότι "Η μητέρα του Κωστή μου τηλεφώνησε για να με ρωτήσει αν ανέφερα στην Ασφάλεια ότι μου τηλεφώνησε προκειμένου να φανεί η ανησυχία της».
Το ζευγάρι κρατείται και την Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.