Latest News

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Τι λέει ο συζυγοκτόνος Τζέιμς Λέσι για τον Φοίβο - Έτσι βρήκαν το κρησφύγετο που έκρυβε το παιδί


"Δεν είχα σκοπό να κάνω κακό  στο παιδί μου... " λέει στην Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου κρατείται και ανακρίνεται ο συζυγοκτόνος Κλοντ Λέσι ο οποίος συνελήφθη σε αγροτική περιοχή... της Χαλκιδικής.

Όπως έγινε γνωστό, αναμένεται αργότερα να μεταχθεί στην Εισαγγελία Πολυγύρου.O μικρός Φοίβος που ο δράστης κρατούσε επί 18 ημέρες, είναι καλά στην υγεία του. Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις και επέστρεψε ήδη στην αγκαλιά του παππού του και της οικογένειας της μητέρας του.

 Ο Λέσι  στις αρχές του μήνα σκότωσε τη σύζυγό του στην Ορμύλια και στη συνέχεια διέφυγε αρπάζοντας τον  γιο τους.  To φυτώριο όπου εντοπίστηκε ο Αλβανός συζυκτόνος Κλοντ Λέσι «ξεσκονίζουν» οι αστυνομικοί προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο δράστης δέχτηκε βοήθεια από άλλα άτομα όλες αυτές τις ημέρες που καταζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές.

18 μέρες στον τόπο του εγκλήματος 

Ο Λέσι φαίνεται ότι από την πρώτη στιγμή του εγκλήματος και για 18 μέρες κρυβόταν σε ακατοίκητες εξοχικές κατοικίες στην συγκεκριμένη περιοχή. Ετρωγε και τάιζε το παιδί ό,τι έβρισκαν στα ντουλάπια των σπιτιών. Ο ίδιος δηλαδή κινούνταν από την αρχή στον τόπο του εγκλήματος, στην περιοχή όπου είχε βρεθεί και ένα μηχανάκι το οποίο φαίνεται να είχε χρησιμοποιήσει. 

Τον είδαν Αλβανοί εργάτες 

Αλβανοί εργάτες που πήγαν να κλαδέψουν τις ελιές του ελαιώνα όπου βρίσκεται το σπιτάκι όπου κρυβόταν με το παιδί τον είδαν. Ο ίδιος τους ζήτησε ασπιρίνες και φαγητό. Το παιδί φορούσε τέσσερα-πέντε μπουφάν και ήταν παγωμένο από το κρύο.  Ομως ο ένας από τους εργάτες ειδοποίησε την γυναίκα του η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε οικογένεια, κατοίκους και αστυνομία. Αμέσως έφτασαν οι άνδρες της αστυνομίας οπότε και συνελήφθη. Ο ίδιος δεν προέβαλε καμία αντίσταση ενώ δεν είχε επάνω του κινητό τηλέφωνο.

Τι λέει ο συζυγοκτόνος 

Ο Λέσι λέει ότι πήγε τα ξημερώματα στο συγκεκριμένο σπιτάκι το οποία απέχει 2 χιλιόμετρα από την Ορμύλια, και ότι είχε κάνει απόπειρα να φύγει από τη Θεσσαλονίκη αλλά υπήρχαν αστυνομικά μπλόκα παντού. Την συγκεκριμένη καλύβα την είχαν ξαναψάξει οι αστυνομικοί χωρίς αποτέλεσμα αφού ο δράστης μετακινούνταν. 
Η τυφλή ζήλια για την πρώην συζυγό του
Η τυφλή ζήλια που έτρεφε για την 41χρονη πρώην σύζυγό του είναι, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., η αιτία της στυγερής δολοφονίας που έγινε στην Χαλκιδική από τον 34χρονο Αλβανό L.J.
O 34χρονος δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ με έξι μαχαιριές, άρπαξε τον 5χρονο γιο τους και εξαφανίστηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το διάστημα που βρισκόταν σε διάσταση με την 41χρονη διαρκώς έβρισκε αφορμές για καυγάδες, καθώς ποτέ δεν αποδέχθηκε το χωρισμό τους. Το αποτέλεσμα ήταν το θύμα να ζει ένα δράμα, το οποίο επηρέαζε και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 5 και 7 ετών. Ο Αλβανός έχει ποινικό παρελθόν, καθώς έχει απασχολήσει για παραβιάσεις του νόμου περί όπλων, περί ναρκωτικών και του νόμου περί αλλοδαπών. Ο συζυγοκτόνος αναζητείται από πλήθος αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. με πρωταρχικό στόχο των Αρχών να είναι η διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας του 5χρονου παιδιού που έχει μαζί του. Η φωτογραφία του δράστη έχει δοθεί στους αστυνομικούς που υπηρετούν στους μεθοριακούς σταθμούς προκειμένου να μη διαφύγει εκτός Ελλάδας. Από το σημείο της δολοφονίας στην περιοχή της Ορμύλιας διέφυγε μαζί με το παιδί με ταξί.