Latest News

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον μικρό Φοίβο


Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του μικρού Φοιβού, ο οποίος απήχθη από τον 34χρονο πατέρα του, που νωρίτερα φέρεται να σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του με...
εφτά μαχαιριές. Οι αρχές βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε κοντά στο μηχανάκι του 34χρονου, Το στοιχείο αυτό κινητοποίησε εκ νέου τις αρχές, που μαζί με τους εθελοντές αναζητούν εδώ και 10 μέρες ίχνη για τον εντοπισμό του μικρού αγοριού, έχοντας την πεποίθηση ότι ο συζυγοκτόνος δεν κατέφερε να απομακρυνθεί και κρύβεται ακόμη κάπου εκεί μαζί με το παιδί.
Το τηλέφωνο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ερευνηθεί εάν έχει σχέση με τον βασικό ύποπτο της δολοφονίας,Τζέιμς Λέσι και αν από αυτό έγιναν τηλεφωνήματα σε άτομα που πιθανότατα του παρείχαν κάλυψη για να διαφύγει από την αστυνομία.
Εν τω μεταξύ, οι έρευνες των αρχών και των εθελοντών στη Χαλκιδική συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με την πολύτιμη βοήθεια ενός μικρού τηλεκατευθυνόμενου ελικοπτέρου, η ενσωματωμένη κάμερά του οποίου επί ώρες σαρώνει δύσβατες και απόκρημνες περιοχές.
Παράλληλα, η  αστυνομία συνεχίζει τα μπλόκα στους δρόμους της Χαλκιδικής, αναζητώντας το παιδί με τον βασικό ύποπτο της δολοφονίας, ενώ υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία και στο δημοτικό σχολείο της Ορμύλιας για την ασφάλεια του δεύτερου παιδιού της οικογένειας.
Δύσκολες ώρες για την οικογένεια
Την ίδια ώρα, η οικογένεια στην Ορμύλια Χαλκιδικής, ζει με την αγωνία για την τύχη του 4χρονου Φοίβου, προσπαθώντας ταυτόχρονα να επουλώσει τα τραύματα στην ψυχή του δεύτερου παιδιού της δολοφονημένης.
Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας αποκάλυψε στο Star ότι η κόρη του από καιρό είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την συμπεριφορά του 34χρονου δράστη. «Φοβόταν για εμάς και για τα παιδιά της» πρόσθεσε ο ίδιος.