Latest News

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Το... τερμάτισαν με τη λαμπρότητα στον Πειραιά

Τελικά φαίνεται πως έχουν χιούμορ στο Δήμο Πειραιά, αφού δεν μπορεί κανείς να λέει σοβαρά ότι τα φετινά Θεοφάνεια εορτάστηκαν φέτος στο πρώτο λιμάνι...

με λαμπρότητα!

Κι όμως είδαμε με έκπληξη στο δελτίο τύπου του Δήμου Πειραιά να ξεκινά με την φράση- κλισέ: 
"Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Πειραιά, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ."
Αμέσως μετά αναφέρονται ποιοι επίσημοι έδωσαν το "παρών" στην τελετή, σημειώνοντας:
"Στον καθαγιασμό των Υδάτων εκπροσώπησαν : την Κυβέρνηση, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρής Δρίτσας, τη Βουλή, ο Βουλευτής κ. Δημήτρης Καμμένος, τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο Βουλευτής κ. Ιωάννης Τραγάκης".
Αν και κανονικά θα έπρεπε να γίνει αναφορά σε ποιους δεν πήγαν στη τελετή (απουσίαζε όλη η κυβέρνηση με εξαίρεση τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα) 
Στη συνέχεια συμπληρώνεται ότι "στην τελετή παραβρέθηκαν : ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, Βουλευτές, εκπρόσωποι Κομμάτων, πρώην Υπουργοί, πρώην Δήμαρχοι της πόλης, Πρέσβεις ξένων χωρών, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί  Σύμβουλοι,  εκπρόσωποι Φορέων της πόλης και πλήθος κόσμου".
Ολοκληρώνοντας το δελτίο τύπου αναφέρει ότι "μετά την τελετή καθαγιασμού των Υδάτων, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρέθεσε δεξίωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά".


@ Για ποια λαμπρότητα μιλάτε ρε παιδιά; 
Για τον Λεβέντη, τον Τραγάκη ή τον Κασιδιάρη;