Latest News

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Αυτό είναι το τυχερό ζευγάρι που κέρδισε 33 εκατ. στο τζακπότ του λόττο


Ένα τυχερό ζευγάρι έμαθε ότι κέρδισε το μυθικό ποσόν των 33 εκατ. στο λόττο την ώρα που...
έτρωγαν πρωινό. 
Ο David και η Carol Martin, το ζευγάρι από το Hawick σύνορα της Αγγλίας με τη Σκωτία, έχει πλέον κατατεθειμένο στην τράπεζα το ποσό των 33 εκατομμυρίων λιρών. Είναι το μισό ποσό από το τεράστιο τζακπότ του λόττο, το οποίο παραμένει το μεγαλύτερο ποσό που έχει διανεμηθεί στην ιστορία του παιχνιδιού.
Ο David Martin είπε ότι το ζευγάρι, και οι δύο 54 ετών, κοιτάζονταν σιωπηλά για 15 λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί και να πανηγυρίσουν με αρκετά φλιτζάνια τσάι επειδή δεν διέθεταν ποτήρια σαμπάνιας.
Το πρώτο πράγμα που θέλει να αγοράσει ο David είναι ένα ζευγάρι παπούτσια 200 λιρών, ένα τζιπ για αυτόν και ένα αυτόματο για τη γυναίκα του που εργάζεται σε αλυσίδα φαρμακείων.
Το ζευγάρι είχε αγοράσει το τυχερό δελτίο από τοπικό σούπερ μάρκετ και δεν το είχαν τσεκάρει μέχρι το επόμενο πρωί της κλήρωσης.
Μέσα στις πρώτες  τους αγορές θα είναι και ένα σπίτι για την 26χρονη κόρη τους που δουλεύει σε εταιρεία προσλήψεων στην Αυστραλία. «Πήραμε τηλέφωνο την κόρη μας, η οποία εκείνη την ώρα οδηγούσε για την δουλειά της και πριν της πούμε τα νέα της ζητήσαμε να σταματήσει το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου. Νόμιζε ότι έχει συμβεί κάτι κακό γιατί πάντα μιλάμε μέσω skype, της είπαμε τα νέα και τώρα περιμένουμε να έρθει στην Αγγλία για να κάνουμε τα σχέδιά μας» είπε ο David.