Latest News

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτο: 10χρονος έπεσε από στέγη και καρφώθηκε σε σιδερόβεργα... (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Μπορεί να είχε κάποιον άγγελο που τον προστάτεψε, αλλά άγγελοι ήταν και οι γιατροί που κατάφεραν να αφαιρέσουν την σιδερόβεργα…
Προσοχή σκληρές εικόνες

Ο Αμάν Βισβακάρμα είχε ανέβει στη στέγη του σπιτιού του για να βοηθήσει τον πατέρα του σε κάτι εργασίες. Ξαφνικά από απροσεξία γλίστρησε και το κορμί του αιωρήθηκε στο κενό και στη συνέχεια έπεσε.
Το ύψος στο σπίτι του στην Ινδία δεν ήταν πολύ μεγάλο. Έπεσε όμως επάνω σε μια σιδερόβεργα που ήταν καρφωμένη στο έδαφος στην αυλή του σπιτιού.
Η βέργα τον διαπέρασε από άκρη σε άκρη. Μπήκε δίπλα από τα γεννητικά του όργανα δίχως να τα πειράξει και βγήκε πίσω από την πλάτη ψηλά, δίχως πάλι να πειράξει κάποιο άλλο ζωτικό εσωτερικό όργανο.
Το μακρόσυρτο ουρλιαχτό του έκανε τη μητέρα του να βγει να δει τι συμβαίνει. Μόλις είδε το παιδί της καρφωμένο λιποθύμησε. Οι γείτονες και ο πατέρας έτρεξαν να βοηθήσουν. Μετέφεραν τον αιμόφυρτο Αμάν στο νοσοκομείο Ναραγιάν Σαρούπ.
Ο μικρός πέθαινε. Δεν είχε τις αισθήσεις του, και η πίεση και οι παλμοί του ήταν μηδενικοί. Αμέσως μπήκε στο νοσοκομείο. Πρώτο μέλημα των γιατρών ήταν να μην τον αφήσουν να πεθάνει να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του και ύστερα να αφαιρέσουν τη βέργα.
Για να συμβεί αυτό στήθηκε ειδική επιχείρηση της αστυνομίας μαζί με ελικόπτερα για να μεταφέρουν 6 γιατρούς εξειδικευμένους χειρουργούς στο νοσοκομείο.
Ο δρ Ρατζιβ Σιγνκ επικεφαλής της ομάδας, είπε πως όταν είδε τον μικρό δεν πίστευε πως θα καταφέρει να τον σώσει. Το χειρουργείο διήρκησε περισσότερες από 6 ώρες. Οι γιατροί πόντο πόντο αφαιρούσαν την βέργα, και προσπαθούσαν να μην πειράξουν κάποιο ζωτικό όργανο.
Τελικά τα κατάφεραν και ο μικρός έζησε. «Είναι καθαρή τύχη που επέζησε. Αυτό πιστεύω, αν και είμαι γιατρός. Τύχη πρώτα από όλα. Προφανώς βέβαια κάναμε και εμείς εξαιρετική δουλειά. Σώθηκε από το φριχτό ατύχημα αλλά Θα αντιμετωπίζει προβλήματα σε όλη του τη ζωή» είπε ένας άλλος χειρουργός ο Αρούν Γκος.