Latest News

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Γυναίκα πρώην υπουργού της Ν.Δ. στη λίστα με τους φοροφυγάδες


Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι πολλά ηχηρά ονόματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνονται στη λίστα – μαμούθ με τους 10.588 λογαριασμούς... των φοροφυγάδων, που παρέδωσε στο γενικό γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Kontranews», η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει και τη σύζυγο πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας!
Μάλιστα, ο συγκεκριμένος πολιτικός είχε διατελέσει υπουργός σε μεγάλο υπουργείο.
Ακόμα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του «ταμία» κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ!
Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα:
H ΛΙΣΤΑ με τη νέα φουρνιά των 10.588 φοροφυγάδων, όχι μόνο μπορεί να γεμίσει με χρήματα τα άδεια ταμεία του δημοσίου, αλλά μπορεί ακόμα και να… ματαιώσει την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αρχηγού στη ΝΔ, αφού κανείς ακόμα δεν γνωρίζει, εάν η νέα λίστα των φοροφυγάδων περιλαμβάνει μεγάλα στελέχη, βουλευτές, υπουργούς, ή στενά συγγενικά τους πρόσωπα, γυναίκες, παιδιά, αδερφές, πεθερές και κουμπάρους, οι οποίοι διατηρούν μυστικούς λογαριασμούς με μαύρα χρήματα σε ελβετικές τράπεζες.
Τη λίστα – μαμούθ με τους 10.588 λογαριασμούς των φοροφυγάδων, παρέδωσε στο γενικό γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, το Γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και σύμφωνα με πληροφορίες μας περιλαμβάνει πολλά ηχηρά ονόματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, τις οποίες μέχρι στιγμής δεν καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε πλήρως, στη λίστα αυτή με τους μαύρους λογαριασμούς στην Ελβετία, περιλαμβάνει κυρία της οποίας ο σύζυγος είχε διατελέσει στο παρελθόν υπουργός σε μεγάλο υπουργείο, ενώ στην ίδια λίστα βρίσκεται και το όνομα του «ταμία» κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ!
Την ώρα, δηλαδή που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είχαν δέσει το λαό χειροπόδαρα με τα μνημόνια, εξαθλιώνοντας οικονομικά μεγάλα κοινωνικά στρώματα, κάποιοι από αυτούς τους κυρίους φρόντιζαν να φυγαδεύουν τεράστια ποσά προφανώς από μίζες στην Ελβετία πιστεύοντας ότι η ασφάλεια των τραπεζών της Ζυρίχης θα τους προστάτευε από ενδεχόμενες περιπέτειες.
Τα ονόματα κορυφαίων πολιτικών που περιλαμβάνει η λίστα των Γερμανών, τελειώνουν το φαύλο σύστημα της διαφθοράς, που έστησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Η μπόχα που αναδύεται από τα πρόσωπα που φιγουράρουν στη λίστα, οδηγεί τα δύο αυτά κόμματα στην πολιτική χωματερή για να μην δηλητηριαστεί ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.
Η αποκάλυψη της νέας λίστας των φοροφυγάδων μπορεί να τινάξει στον αέρα ακόμα και τις εκλογές για ανάδειξη αρχηγού στη ΝΔ.
Στην ίδια λίστα των φοροφυγάδων εμφανίζονται με καταθέσεις - μαμούθ δύο ακόμα συγγενικά πρόσωπα του κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ που διακρίνεται ακόμα και σήμερα για την αμετροέπειά του και την αλαζονεία του.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ εκπροσωπούνται στη λίστα με τέσσερα ακόμα ονόματα που θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες αφού γίνει πλήρης ταυτοποίηση και αναμένεται να προκαλέσουν ισχυρούς κραδασμούς στην πολιτική ζωή. Η λίστα δρομολογεί εξελίξεις τόσο σε επίπεδο δικαστικών διώξεων, όσο και σε επίπεδο πολιτικής ζωής.
Τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που λειτουργούσαν με παράνομες πρακτικές, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να σταθούν στη νέα πραγματικότητα.
Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις οδηγούν ολόκληρο το παλιό πολιτικό σύστημα και το παλιό πολιτικό προσωπικό στην χωματερή.
Η Δικαιοσύνη έχει χρέος απέναντι στον ελληνικό λαό να στείλει τους κλέφτες και τους μιζαδόρους στον Κορυδαλλό να κάνουν παρέα στον Άκη, τον Σμπώκο, τον Λιακουνάκο, τον Δαφέρμο και εκατοντάδες άλλους που θα επισκεφθούν το ευαγές ίδρυμα του Κορυδαλλού, όταν τελειώσουν οι δίκες για την Siemens και όταν διερευνηθούν όλοι οι καυτοί φάκελοι που βρίσκονται στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων.