Latest News

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Δήμος Πειραιά: Πιο λαμπερά δεν γίνεται!

Δεν έλαμψε ο Δήμος Πειραιά στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη διπλή επέτειο των 180 χρόνων του Δήμου Πειραιά και των 120 ετών του Δημοτικού Θεάτρου...
της πόλης.
Αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν κάποιοι επιχειρούν να "περάσουν" επικοινωνιακά μια άλλη εικονική πραγματικότητα, με διάφορα "φυτεμένα" και μη δημοσιεύματα, που αναπαράγουν αμάσητα τα δελτία τύπου στο διαδίκτυο.
 Όλα φάνηκαν ότι έγιναν την τελευταία στιγμή στο πόδι κι έμοιαζαν περισσότερο σαν αγγαρεία για έναν εορτασμό που υποτίθεται ότι κορυφώθηκε με τις πανηγυρικές εκδηλώσεις στο "εμβληματικό" Δημοτικό Θέατρο.
Είχαν προηγηθεί μια ξενάγηση στη συλλογή πορτρέτων των Δημάρχων του νεότερου Πειραιά στο δημαρχείο της Κοραή, με μουσική υπόκρουση κιθάρας από σπουδαστές του Μουσικού Κέντρου. Ακολούθησε ένας νυχτερινός μαραθώνιος ανάγνωσης λογοτεχνικών αποσπασμάτων για τον Πειραιά, καθώς και κάποιες επισκέψεις και ξεναγήσεις που σχεδόν κανείς δεν ξέρει πως και με ποιους έγιναν στο πλαίσιο των πανηγυρικών εκδηλώσεων της διπλής επετείου.  
Η αυλαία των εκδηλώσεων θα πέσει...του χρόνου με την οργάνωση ενός συνεδρίου- συμποσίου για την ιστορία του Πειραιά και μια έκδοση με θέμα «18 κείμενα για τα 180 χρόνια του Δήμου Πειραιά».
@ Μιλάμε, πιο λαμπερά δεν γίνεται στο Δήμο Πειραιά!