Latest News

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ρατσιστικό κρεσέντο από τον Ηλία Κασιδιάρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε έξαλλη κατάσταση ο Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της βουλής προχώρησε σε ένα ρατσιστικό κρεσέντο κατά πάντων χαρακτηρίζοντας «ξεπουλημένο»...
τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, εκτοξεύοντας μάλιστα προς τα υπουργικά έδρανα ένα τσαλακωμένο χαρτί, το οποίο ήταν το έγγραφο-απάντηση του υπουργού προς την Χρυσή Αυγή και το οποίο ανέφερε ότι δεν απαντά στις ερωτήσεις της.
Το επεισόδιο πήρε διαστάσεις όταν από τα υπουργικά έδρανα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων Νίκος Ξυδάκης όρθιος φώναζε κατά του Κασιδιάρη ότι είναι ντροπή όσα υποστηρίζει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Η αντίδραση του υπουργού εξόργισε ακόμα περισσότερο τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος μαινόμενος άρχισε να φωνάζει λέγοντας «να πάει ο υπουργός σας να κάνει παρέα στους Πακιστανούς στο Ται Κβο Ντο. Ο άνθρωπος είναι ηλίθιος. Ξεφτιλίσατε την Ελλάδα» και στην συνέχεια επιτέθηκε με σφοδρότητα και κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε και εκείνον ηλίθιο.

Μάταια ο προεδρεύων εκείνη την στιγμή Γιώργος Λαμπρούλης προσπαθούσε να επιβάλλει την τάξη και να ανακόψει το παραληρηματικό κρεσέντο του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος με απειλιτικό ύφος δεν έχασε την ευκαιρία να προειδοποιήσει πως «θέλετε να κάνετε τον Έλληνα και την Ελληνίδα μειοψηφία. Αλλά δεν θα σας περάσει. Θα φροντίσει για αυτό η Χρυσή Αυγή». Ο χρυσαυγίτης βουλευτής ανέφερε ακόμα ότι η Χρυση Αυγή θα γίνει πρώτη δύναμη της χώρας, ακριβώς «όπως η Λεπέν στη Γαλλία έγινε πρώτη δύναμη» ενώ επιτέθηκε κατά του Αντώνη Σαμαρά «που άνοιξε τα σύνορα» αλλά και κατά του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, καλοσώριζε Πακιστανούς στην Ελλάδα.