Latest News

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Πρωταγωνιστής σε νέο ερωτικό σκάνδαλο ο Ριμπερί (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στην αρχή ήταν οι Φρανκ Ριμπερί, Σίντνεϊ Γκοβού και Καρίμ Μπενζεμά με την περιβόητη...
Ζάχια Ντεχάρ. 
Πριν από λίγο καιρό αποδείχτηκε ότι ο Μπενζεμά συμμετείχε στον «ροζ» εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά και τώρα ο Ριμπερί πρωταγωνιστεί σε νέο ερωτικό σκάνδαλο. Τελικά πολύ… ερωτιάρηδες την έχουν δει οι Γάλλοι σταρ του ποδοσφαίρου.

Η πέτρα του πρώτου σκανδάλου, Ζαχία Ντεχάρ
Η πέτρα του πρώτου σκανδάλου, Ζαχία ΝτεχάρΟ 32χρονος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν, ο οποίος δεν έχει παίξει λόγω τραυματισμού από τον περασμένο Μάρτιο, είπε να το ρίξει ξανά στο… ψάρεμα. Όπως αναφέρει το «europe1», με τη βοήθεια του φίλου του, πρώην διεθνούς Κονγκολέζου αμυντικού Λουσιάν Ομπεϊ, κανόνισε πάρτι διάρκειας… Σαββατοκύριακου με Γαλλίδες ιερόδουλες στο σπίτι του στο Μόναχο.
Ο Λουσιάν Ομπεΐ
Ο Λουσιάν ΟμπεΐΟ Ριμπερί έδωσε 15.000 ευρώ στον Ομπεΐ για να πληρώσει 10 κοπέλες, ο τελευταίος όμως φέρεται να έδωσε μόνο 500 ευρώ στην καθεμία και να κράτησε τις υπόλοιπες 10.000. Τον λες και ιδιοτελή. Για κακή του(ς) τύχη οι ιερόδουλες πήραν χαμπάρι τι είχε συμβεί και άρχισαν να κελαηδάνε.
Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι η δημοσιότητα που έλαβε το θέμα, αλλά το ότι μία από τις θηλυκές παρουσίες του πάρτι ήταν ανήλικη. Αυτό σημαίνει νέα μπλεξίματα για τον Ριμπερί, ο οποίος κλήθηκε για κατάθεση από τις γαλλικές αρχές.
«Ο Ριμπερί είναι σοκαρισμένος, αυτός είναι ένας νέος εφιάλτης για αυτόν. Είναι κάτι που νιώθει να τον επιστρέφει στο παρελθόν. Δεν υπάρχει όμως κανένα σκάνδαλο, καμιά φορά όταν ένας φίλος σου έχει πρόβλημα υποφέρεις και εσύ από τις συνέπειες», δήλωσε στην «L'Equipe» ο δικηγόρος του παίκτη, Κάρλο Αλμπέρτ Μπρούσα.