Latest News

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Pornhub: Τι πορνό βλέπουν στην Ελλάδα - Ποια είναι η πιο δημοφιλής πορνοστάρ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ+ΠΙΝΑΚΕΣ)

Στατιστικά στοιχεία- προτιμήσεις των Ελλήνων χρηστών στην ψηφιακή πορνογραφία, έδωσε στη δημοσιότητα ο κολοσσός του είδους Pornhub. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Τα δεδομένα που επεξεργάστηκε το Pornhub κατατάσσουν τη χώρα ως 21η καλύτερη πελάτισσα παγκοσμίως, θέση που μάλλον αποτελεί έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς πως το Pornhub θεωρείται η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα παγκοσμίως. Ο μέσος χρόνος παραμονής των Ελλήνων στο Pornhub είναι 8 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα, ενώ η μέρα με την περισσότερη κίνηση είναι η Δευτέρα, κάτι που ισχύει και για τη Γαλλία και την Πορτογαλία. Παραδόξως, το μεσημέρι είναι η καλύτερη ώρα για όσους θέλουν να δουν πορνό μια και η ώρα αιχμής με την μεγαλύτερη κίνηση είναι 15:00 με 16:00. 
Σύμφωνα με τα δεδομένα μόνο το 24% των χρηστών είναι γυναίκες. Το Pornhub σημειώνει πως ενδιαφέρον για την περίπτωση της Ελλάδας παρουσιάζει η πτώση που εμφανίζεται τις Τρίτες η οποία αποτελεί μια σπάνια περίπτωση καθώς σε όλες τις χώρες η χαμηλότερη κίνηση παρουσιάζεται λίγο πριν τα Σαββατοκύριακα. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό μπορεί να οφείλεται στην οικονομική κρίση που η χώρα βιώνει σήμερα. Με την ανεργία στο 25%, η πραγματικότητα είναι ότι για πολλούς, οι εργάσιμες μέρες δεν είναι αρκετές για να κάνουν τη διαφορά από τα ΣΚ, αναφέρει η ιστοσελίδα.
Ποιες είναι όμως οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις στη χώρα; Η πρώτες θέσεις δείχνουν προτίμηση στα "ελληνικά προϊόντα" και και οι αναζητήσεις έχουν όλες θέμα τη χώρα: greek, greek celebrity, greek porn, elliniko, sirina, greek amateur κτλ.Η αγαπημένη πορνοστάρ των Ελλήνων είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία φιγουράρει πρώτη στις αναζητήσεις με βάση ονόματα ενώ δεύτερη έρχεται η Lisa Ann.  Αρκετά πίσω βρίσκεται η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία στην παγκόσμια κατάταξη είναι ψηλά. Και όμως η θρησκεία και οι γιορτές επηρεάζουν ακόμη και την πορνογραφία σύμφωνα με τα στατιστικά. στη σημαντική πτώση της επισκεψιμότητας. Η μέρα με την μεγαλύτερη πτώση στις επισκέψεις είναι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά ακολουθεί η Κυριακή του Πάσχα, όπου συναντάται πτώση 27%. Ακολουθεί η γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, και η Μεγάλη Παρασκευή για την οποία κανείς θα περίμενε πως θα ήταν πολύ ψηλότερα.Πώς βλέπουν πορνό οι Έλληνες; Ενώ παγκοσμίως ο μέσος όρος δείχνει πως το κοινό παρακολουθεί το ερωτικό περιεχόμενο του Pornhub μοιράζοντας ισόποσα το χρόνο σε κινητά τηλέφωνα και desktops, στην Ελλάδα τα δεδομένα δείχνουν πως το κινητό είναι ακόμη πιο κάτω στις προτιμήσεις.

Τι ψάχνουν όμως οι Έλληνες σε σχέση με την ηλικία τους. Οι νεώτεροι, μεταξύ 18-24 αναζητούν βίντεο με "twerking" ενώ οι 25 με 34 αναζητούν "γαργαλητό". Γυναίκες body builders ψάχνουν όμως μανιωδώς οι 35 έως 44. ενώ οι αναζητήσεις στην επόμενη κατάταξη είναι πολύ πιο τυπικές μια και το straight είναι Νο1. Οι 55 - 64 πάντως θέλουν κάτι που να έχει σχέση με Παρίσι και οι 65 -74 άραβες άντρες.





lifo.gr