Latest News

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Αυτός είναι ο παιδεραστής του Πειραιά (ΕΙΚΟΝΑ)

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 33χρονου, ο οποίος συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου...
 στο Κερατσίνι στις 29-10-2015.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

ΚΟΥΤΣΙΚΟ Βασίλειο του Λάμπρου και της Μαρίας, γεννηθέντα το 1982 στον Πειραιά.(ΕΔΩ)
Σύμφωνα με πλρηοφορίες, ο 33χρονος δήλωσε ότι ήταν εργαζόμενος στον τομέα της Καθαριότητας στο Δήμο Πειραιά, Ανεπίσημα λέγεται ότι παλαιότερα ήταν στα πεντάμηνα χωρίς να έχει διευκρινιστεί επισήμως η εργασιακή του σχέση με τον Δήμο Πειραιά  (ΕΔΩ)

Υπενθυμίζεται, ότι ο 33χρονος είχε συλληφθεί το απόγευμα της 29-10-2015 στο Κερατσίνι, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης απογευματινές ώρες της 28-10-2015 προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης και προσπάθησε να την δελεάσει, προσφέροντάς της μικρό χρηματικό ποσό, να τον ακολουθήσει στην οικία του. Την επομένη (29-10-2015) έγινε αντιληπτός στο ίδιο σημείο και προσήχθη από κληθέντες αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.
Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε προβεί κατ΄ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις και προτάσεις σε βάρος της προαναφερόμενης ανήλικης, καθώς και σε βάρος άλλων δύο ανήλικων κοριτσιών στην ίδια περιοχή.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.