Latest News

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ποιος νοιάζεται για τους αστέγους στον Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Μια βόλτα στο κέντρο του Πειραιά, αρκεί για να συναντήσει κανείς άστεγους να κοιμούνται στους δρόμους της πόλης.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Κέντρο Πειραιά, λίγα μέτρα από τα έργα του τραμ στην Εθνικής Αντιστάσεως. Οδός Μακράς Στοάς … Μένουν άνθρωποι στις εισόδους κτιρίων. Μια κυρία κάπως καμμένη στο πρόσωπο, ένας άλλος κύριος σε μια από τις κλειστές εισόδους του μεγάρου ΝΑΤ στο σημείο που στεγαζόταν η Τράπεζα της Ελλάδος. 
Μέσα στο αυτοκίνητο που βλέπετε ζει άνθρωπος, μάλιστα σε αμάξι που δεν είναι δικό του. Και οι άλλοι 2 που αναφέραμε μένουν έξω καιρό είτε στα σημεία των φωτογραφιών είτε πιο πέρα. Επίσης και στο λιμάνι υπάρχει κόσμος που ζει στα παγκάκια μέσα ή έξω ακριβώς από το λιμάνι… Κανείς δε νοιάζεται για τους 3 συμπολίτες μας και τους υπόλοιπους που δεν αναφέρουμε στο άρθρο. Χειμώνας έρχεται και γίνεται επισκευή στο ξενώνα του Δήμου.Υπάρχει και η UNESCO ακριβώς δίπλα ξέρει ή έχει προσπαθήσει να τους φέρει όλους?"
@Το κείμενο και οι φωτογραφίες είναι από το pireaspiraeus.com, το οποίο μας τις έστειλε μέσω e-mail και ευχαρίστως τις αναδημοσιεύουμε μπας και ενδιαφερθεί κανείς  από την ΚΟΔΕΠ και το Δήμο Πειραιά για τους άστεγους της πόλης...