Latest News

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Επική ατάκα Κάρλε στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά: "Θέλω να δω τι πουλιά πιάνουν οι άλλοι...!!!


Ο Τάσος Κάρλες δεν συνηθίζει να λέει πολλά λόγια στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, καθώς είναι ορκισμένος εχθρός της μπουρδολογίας, τον επικό όρο που καθιέρωσε...
ο ίδιος.(ΕΔΩ)

Κάπως έτσι έκανε και στην τελευταία συνεδρίαση, όπου μίλησε λίγο για το διαχειριστικό έλεγχο (έριξα μια ματιά στην μισή έκθεση και δεν βρήκα κάτι...!!!)

"Δεν θα μιλήσω άλλο γιατί θέλω να δω τι πουλιά πιάνουν..." ήταν η επική ατάκα που είπε πριν ολοκληρώσει την λιτή και περιεκτική τοποθέτησή του για τα οικονομικά του Δήμου Πειραιά. 
"Ξέρετε, εγώ τους παρακολουθώ και τους βαθμολογώ..." εξήγησε ο παλιός δημοτικός σύμβουλος και προκάλεσε κάποιες μεμονωμένες αντιδράσεις από τις άλλες παρατάξεις. 
Ωστόσο, μάλλον απευθυνόταν στο συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης, καθώς το λόγο πήρε μετά ο Παναγιώτης Ρέππας, ο οποίος πέταξε το γάντι στο δήμαρχο Γιάννη Μώραλη.(ΕΔΩ)
Αργότερα ο Τάσος Κάρλες αποχώρησε από την συνεδρίαση, αλλά κατά μαγικό τρόπο φέρεται να ψηφίζει όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αν και απουσίαζε από την αίθουσα. Μάλιστα, ο πρόεδρος Γιώργος Δαβάκης υποστήριξε πως "φεύγοντας του είπε ότι ψηφίζει τα θέματα(!)", με αφορμή την έλλειψη απαρτίας κατά τη ψήφιση ενός εξαιρετικά ενδιαφέροντος θέματος...
@ Τελικά, τι πουλιά πιάνουν στο Δήμο Πειραιά;