Latest News

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ένα ακόμη βήμα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ


Η ΑΕΚ πήρε στα χέρια της την θετική γνωμοδότηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την...
«Αγιά Σοφιά» από τη Γενική Διεύθυνση Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και πλέον βλέπει άλλο ένα εμπόδιο λιγότερο για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
«Γνωμοδοτούμε θετικά για την υλοποίηση του έργου ή της δραστηριότητας χωρίς την απαίτηση πρόσθετων όρων – προϋποθέσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο, το οποίο μπαίνει κι αυτό στον φάκελο της ΑΕΚ, εν αναμονή της ολοκλήρωσης της δημόσιας διαβούλευσης σε λίγες μέρες.
Αλλά και ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης δήλωσε στον ΒΗΜΑ FM: «Για μένα, στο βαθμό που η υπόθεση πήγε στο ΣτΕ και απεφάνθη, από τη δική μας τουλάχιστον μεριά περιμένουμε τα τελικά σχέδια, για να δούμε αν είναι συμβατά με τη νομοθεσία. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μ’ εμάς. Αν δεν δω αυτό που θα έρθει στο υπουργείο μας να πάρει έγκριση, θέλω να είμαι φειδωλός. Θα το δω και θα σας πω αν είναι ή δεν είναι συμβατό. Εμείς, δεν καθυστερούμε κάτι από την πλευρά μας και δεν είναι θέμα διστακτικότητας. Δεν είναι στα χέρια του υπουργείου αυτή τη στιγμή η υπόθεση».