Latest News

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ποια είναι η σχέση του Κασιδιάρη με την επίθεση στον Κουμουτσάκο

Κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα από την επίθεση σε βάρος του Γιώργου Κουμουτσάκου, έξω από την Βουλή, φέρεται να «καεί»...
τον Ηλία Κασιδιάρη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Έθνους», ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε το γενικό πρόσταγμα στο τάγμα εφόδου που επιτέθηκε με απίστευτη σφοδρότητα στον Γ. Κουμουτσάκο.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα παρουσιάζει κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ και στην οποία αναφέρεται ότι ο μάρτυρας άκουσε τον Ηλία Κασιδιάρη να στοχοποιεί τον Γιώργο Κουμουτσάκο, αλλά και να κηρύσσει λήξη της επίθεσης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε τον 24χρονο που συνελήφθη για την επίθεση να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των παμποντιακών σωματείων, αρκετή ώρα πριν από το περιστατικό. 
Μάλιστα, ο μάρτυρας φέρεται να δηλώνει πως άκουσε τον βουλευτή της ΧΑ να λέει: «Αφήστε τους άλλους. Πιάστε τον Κουμουτσάκο»!
Ο ίδιος αναφέρει ακόμη ότι μετά από την επίθεση, είδε τον κ. Κασιδιάρη να φωνάζει προς το μέρος των δραστών «Λήξις! Λήξις!».
Τι απαντά ο Κασιδιάρης
Σε ανακοίνωσή του ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρει ότι καταθέτει «αγωγή κατά της εφημερίδας Έθνος και όλων όσων αναπαράγουν τις εν λόγω αθλιότητες».
«Γελάει το πανελλήνιο με το φιάσκο της νέας χρυσαυγειάδας και τους καραγκιόζηδες του καθεστώτος, που νομίζουν ότι θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή στήνοντας ψευδομάρτυρες και διαδίδοντας συκοφαντίες από τις φυλλάδες τους και τα δελτία των 8. Καταθέτω άμεσα αγωγή κατά της εφημερίδας "Έθνος" και όλων όσων αναπαράγουν τις εν λόγω αθλιότητες», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.