Latest News

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ποιος γνωστός δήμαρχος χώρισε με τη σύντροφό του: "Ζω μόνος και δεν είναι πολύ καλά..." λέει ο ίδιος


Για την προσωπική του ζωή, αλλά και τις προτεραιότητες της διοίκησής του, τα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα των δημοτών, μίλησε ο δήμαρχος της πόλης...
Γιάννης Μπουτάρης, στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό Amagi και στη Σύνθια Σάπικα.
«Ζω μόνος και δεν είναι πολύ καλά»
Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε αρχικά για τη σχέση του με τη σύντροφο της ζωής του και μητέρα των παιδιών του, Αθηνά, την οποία έχασε πρόωρα. «Τη λάτρευα, ήταν η ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς είναι η προσωπική του ζωή του σήμερα. Παρότι ήταν γνωστό ότι ο δήμαρχος είχε σχέση και μάλιστα έκανε δημόσιες εμφανίσεις με την Γκαμπριέλα Σάινερ, στη σημερινή του συνέντευξη, ανέφερε ότι είναι μόνος στη ζωή. «Τώρα που ζω μόνος δεν είναι και πολύ καλά. Το να αποκτήσεις στη δική μου ηλικία μια σύντροφο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σ' αυτή την ηλικία δεν σε συνεπαίρνει μόνο το σεξουαλικό. Είναι η συντροφικότητα, η κατανόηση, χρειάζεται μια έντιμη σχέση. Δεν είναι εύκολο να το βρεις αυτό. Για να βρεις σύντροφο, πρέπει να ψάξεις. Αυτή τη στιγμή χαίρομαι τη μοναχικότητά μου» είπε χαρακτηριστικά.
«Να αλλάξει ο αντικαπνιστικός νόμος»
O Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε ακόμη για το πάθος του με το κάπνισμα και την απειθαρχία του στις διατάξεις του αντικαπνιστικού νόμου. «Ο νόμος πρέπει να αλλάξει, όπως άλλαξε σε όλη την Ευρώπη. Αντιλαμβάνομαι ότι σε εστιατόρια δεν μπορεί να καπνίζει κάποιος. Όταν πας στο μπαράκι, όμως, είναι φυσιολογικό για τον καπνιστή να ανάψει τσιγάρο. Δέχομαι να πηγαίνω σε μέρη που επιτρέπεται το κάπνισμα, αλλά όχι να με βγάζεις και στο κρύο» είπε χαρακτηριστικά.
«Στηρίζω Κυριάκο στις εκλογές της ΝΔ, αλλά δεν θα ψηφίσω»
Ερωτηθείς για τα πολιτικά του πιστεύω, ο Γιάννης Μπουτάρης είπε ότι στις εκλογές του Ιανουαρίου ψήφισε ΔΗΜΑΡ, λόγω του φίλου του, Απόστολου Σοφιαλίδη και στις τελευταίες Ποτάμι. Σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, δήλωσε την προτίμησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν θα πάει να ψηφίσει, διότι απαιτείται να εγγραφεί στο κόμμα, κάτι που δεν επιθυμεί, επειδή δεν ανήκει ιδεολογικά στη ΝΔ.
«Δεν είμαι άνθρωπος που θα δώσει δαχτυλίδι»
Τέλος, ο Γιάννης Μπουτάρης ρωτήθηκε και για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. «Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα συνεχίσω» σχολίασε. Αναφερόμενος στους υποψήφιους διαδόχους του, είπε: «Χίλιοι διάδοχοι υπάρχουν. Δεν είμαι άνθρωπος που θα δώσει δαχτυλίδι. Δεν φοράω δαχτυλίδια. Δεν μου αρέσουν. Όποιος είναι καλύτερος, θα φανεί».thestivalΧώρισε ο Γιάννης Μπουτάρης: Ζω μόνος και δεν είναι πολύ καλά