Latest News

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Αυτός είναι ο μποξέρ που συμμετείχε σε ταινία πορνό και έκανε σεξ με άλλους 2 άνδρες (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)


Πρόκειται για διεκδικητή του τίτλου του παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος είπε πως ότι έκανε το έκανε υπό την επήρεια ναρκωτικών. Όταν όμως η εταιρία παραγωγής τον απείλησε με μήνυση, εκείνος...
τα «γύρισε»!
Ο Yusuf Mack, είναι ένας εξαιρετικά δυνατός μποξέρ. Έχει γρήγορα πόδια, έχει ευλυγισία κορμού και αντανακλαστικά και η αριστερή του μπουνιά μπορεί να ρίξει αναίσθητο εάν τη φάει γεμάτη, ακόμη και βόδι. Μάλιστα, το 2012, ήταν και ο διεκδικητής του τίτλου του παγκόσμιου πρωταθλητή στα κιλά του, με αντίπαλο τον Carl Frotch.
Το βλέμμα του δε, είναι θανατηφόρο και όταν κοιτάζει έτσι τους αντιπάλους του, εκείνοι παγώνουν. Ο Yusuf Mack, όμως κατά βάθος δεν είναι τόσο σκληρός όσο θέλει να δείχνει. Πρόσφατα ένα βίντεο τον δείχνει να κάνει σεξ με άλλους 2 άνδρες.
Ο Yusuf, μόλις το βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα, έσπευσε να δηλώσει πως δεν είχε ιδέα τι γινόταν: «Χρειαζόμουν λεφτά και μου πρότειναν να παίξω σε μια ταινία πορνό. Νόμιζα ότι θα ήταν με γυναίκες. Μου έδωσαν ναρκωτικά και δεν ήξερα τι έκανα και τι γινόταν. Μετά τα γυρίσματα όταν ξύπνησα και συνήλθα, είχα στις τσέπες μου 4.500 δολάρια»
Όμως η εταιρία παραγωγής της συγκεκριμένης ταινίας, μόλις έμαθε τις δηλώσεις του Yusuf, απείλησε με μηνύσεις και μέσω του νομικού της συμβούλου είπε πως θα ζητήσει τεράστια αποζημίωση από τον πυγμάχο.
Ο Yusuf, ανασκεύασε τις δηλώσεις του και μάλιστα παραδέχτηκε: «Ότι έκανα το έκανα και είχα πλήρη γνώση και συνείδηση. Είμαι bisexual».
Η αρραβωνιαστικιά του τον χώρισε αμέσως. Πήρε μάλιστα και τα παιδιά που είχαν αποκτήσει και έφυγε από το σπίτι. Ο Yusuf έκανε και νέα δήλωση: «Ζητώ συγνώμη από την αρραβωνιαστικιά μου και από τα παιδιά μου. Ζητώ συγγνώμη και από τους φίλους μου. Δεν ψάχνω για συμπάθεια ή κατανόηση από κανέναν. Φύλαγα καλά αυτό το μυστικό μέσα μου από την εφηβική μου ηλικία. Αν και στεναχωρημένος, αυτή τη στιγμή νιώθω και απελευθερωμένος.»