Latest News

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

17χρονη σερβιτόρα έκανε σεξ με πελάτες για 100 ευρώ!

Μια 17χρονη σέρβιρε ποτά στους πελάτες και εκδιδόταν έναντι αμοιβής εστιατόριο μπαρ που λειτουργεί στην...
Ιαλυσό Ρόδο.
Αστυνομικός πελάτης μετέβη στο κατάστημα και αφού ήπιε ένα ποτό με την παρέα της κοπέλας του καταστήματος, που του παρουσιάστηκε ως «Μαρία», στη συνέχεια της πρότεινε να συνευρεθούν και αυτή το αποδέχτηκε, όπως αναφέρει το dimokratiki.
Η κοπέλα τον οδήγησε στο ταμείο, όπου ο πελάτης – αστυνομικός κατέβαλε στην δεύτερη κατηγορούμενη το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Στη συνέχεια αφού παρέλαβε από αυτή ένα προφυλακτικό, ακολούθησε την «Μαρία» στο υπόγειο του κτηρίου, όπου υπήρχε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με κρεβάτι προκειμένου να συνευρεθούν.
Ενώ ο αστυνομικός βρισκόταν στο υπόγειο συνάδελφοί του από το ΑΤ Ιαλυσού εισήλθαν στο κατάστημα και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη, την δεύτερη που εργαζόταν ως υπεύθυνη και τον υπεύθυνο πόρτας. Όπως διαπιστώθηκε στην πορεία, η "Μαρία" ήταν ανήλικη, 17 ετών, που είχε οικειοθελώς εγκαταλείψει την οικία της σε χωριό της Ρόδου.
Εξεταζόμενη από τους αστυνομικούς η ανήλικη υποστήριξε ότι εργαζόταν στο κατάστημα τους τελευταίους τρεις μήνες. Το μπαρ, όπως είπε, είναι ένα κατάστημα που προσφέρει κονσομανσιόν δηλαδή έρχεται ο πελάτης και παραγγέλλει το ποτό του. Οι κοπέλες τον πλησιάζουν και αυτός τις κερνάει ποτό. Το ποτό κοστίζει στον πελάτη 15 ευρώ από αυτά η ίδια παίρνει 10 ευρώ.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 ετών και 9 μηνών και χρηματική ποινή 51.000 ευρώ επέβαλε χθες σε έναν 46χρονο Ροδίτη, ενώ σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ καταδικάστηκαν οι συγκατηγορούμενοί του ηλικίας 45 και 38 ετών. Όλοι τους φυσικά με την κατηγορία της μαστροπείας ανηλίκου με υπόσχεση πληρωμής, όπως επίσης και για απασχόληση ανηλίκου σε νυχτερινή εργασία, ενώ το δικαστήριο ανέστειλε τις ποινές τους ενόψει της εκδίκασης των εφέσεών τους.