Latest News

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Tο ξύλο… της αρκούδας έπεσε στο γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα είναι συχνό φαινόμενο να ξεφεύγουν τα νεύρα των ποδοσφαιριστών, αλλά αυτό που συνέβη στη Βραζιλία ανάμεσα στη Σερταοζίνιο και τη Φλαμένγκο δεν έχει προηγούμενο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με την «Globo», με τη λήξη της αναμέτρησης που σηματοδότησε τη νίκη της Φλαμένγκο με 2-0, οι παίκτες των δύο ομάδες, αφού αντάλλαξαν κάποια… βραζιλιάνικα άρχισαν να πιάνονται στα χέρια και όχι μόνο αυτό, αλλά στις συμπλοκές συμμετείχαν και μάλιστα ενεργά μέλη του τεχνικού τιμ της Σερταοζίνιο.
Τότε δεν ήθελε και πολύ ώστε να μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οπαδοί των γηπεδούχων με την κατάσταση να ξεφεύγει εντελώς από τα φυσιολογικά πλαίσια. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο γήπεδο φρόντισαν να δράσουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα και τελικά η κατάσταση δεν είχε δυσάρεστα αποτελέσματα.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης αφού διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κανένας τραυματίας, άρχισε να μοιράζει κόκκινες κάρτες με τον τελικό απολογισμό να είναι 6 για τη Σερταοζίνιο και 5 για τη Φλαμένγκο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, ο προπονητής της Φλαμένγκο κατήγγειλε ότι το λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα του στο γήπεδο δέχθηκε επίθεση με πέτρες από οπαδούς των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να σπάσουν πολλά τζάμια τους οχήματος.